בלוג מכללת רימונים

צמח וניל

וניל – זה לא רק צמח!

אנחנו מכירים אותו כטעם האהוב על רבים, שנמצא במאכלים רבים ובעיקר בקינוחים כמו עוגות וגלידות ואפילו במשקאות שונים. הווניל הוא לא עוד תבלין, הוא מייצג

קרא עוד »
בשר על האש

סוגי בשר לעל האש

אחת הפעילויות המהנות ביותר שתמיד אפשר לעשות עם החברים או המשפחה כדי לחגוג מאורע מסוים, חג או סתם כדי לשמוח ולבלות היא בישול בשר על

קרא עוד »
ג'לטין

ג'לטין: הפנינה של המטבח

ג׳לטין הוא אחד הרכיבים הבסיסיים והחשובים בלא מעט קינוחים שאנו אוכלים, בטח כשמדובר בקולינריה ובקונדיטוריה ברמה הגבוהה ביותר, ועדיין נראה איכשהו שלא מעט קונדיטורים מקצועיים

קרא עוד »
אחסון פירות וירקות

אחסון פירות וירקות

אולי לא ידעתם אבל לאחסון פירות וירקות יש חשיבות קריטית בשמירה על אורך חיי המדף שלהם. יש סביבות שיכולות להרוס את הפירות והירקות שלנו בזמן

קרא עוד »
מה ההבדל בין שף לטבח

מה ההבדל בין שף לטבח?

מה ההבדלים בין שף לטבח? היא אחת השאלות הגדולות ביותר שעולות לכל מי שחולם לבשל בצורה מקצועית. אם גם אתם חולמים להפוך את הכישרון ואת

קרא עוד »
גלילה לראש העמוד