
שבוע הקולינריה הצרפתית ה8 בישראל
שבוע הקולינריה הצרפתית ה8 בישראל ובמכללת רימונים יצא לדרך , בו אנו מארחים שפים צרפתיים בעלי כוכבי מישלן שמעבירים סדנאות
התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל
התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל
תצוגה מרהיבה ומלאת טעמים של קינוחים אוכל ברוח הטבעונות
תצוגה מרהיבה ומלאת טעמים של קינוחים אוכל ברוח הטבעונות הכינו הסטודנטים מקורס טבחות בתי קפה בהנחייתו של שף ארז עמוס עבור ביקור
מכללת רימונים מכשירה את נגדי המטבח בצהל
מכללת רימונים מכשירה את נגדי המטבח בצהל מטבחות סוג 1 ועד לטבחות סוג 5 – עוד סיום מוצלח של טבחות
אירוח שף סטפן מיזו מצרפת
מכללת רימונים אירחה את שף סטפן מיזו מצרפת, במהלך ביקורו הדריך השף סטפן מיזו את האסירים מקורס טבחות שמנהלת מכללת
תערוכת צילומים בעקבות ספרים העוסקים באוכל
הסופרת ג'ואן האריס בספרה "חמשת רבעי התפוז" מחזירה את פרמבואז, גיבורת הספר, לחווה בה גדלה. היא משפצת את המקום ומקימה
אירוח שפים מסין בחודש יוני הקרוב
שוק התיירות היוצאת הסיני הינו הגדול ביותר בעולם הן בהיבט מספר התיירים והן בהיבט הוצאה פר תייר. משרד התיירות פועל
סגל האגף להכשרה מקצועית במשרד הכלכלה הגיע לביקור במכללת רימונים ובתיכון הקולינרי
לרגל סיום לימודיהם של תלמידי מסלולי הטבחות, קונדיטאות, מלונאות, קוסמטיקה .. ביקר סגל האגף להכשרה מקצועית במשרד הכלכלה במכללת רימונים
שפים מבשלים שלום במכללת רימונים
חמישה שפים מובילים מתרבויות שונות: יהודי , נוצרי, מוסלמי ודרוזי , צרפתי בישלו ארוחת גאלה ייחודית ברוח השלום והאחווה. השף
מחממים לצה"ל את הלב
במהלך חג בחנוכה עלו סטודנטים ממכללת רימונים, מקורס קונדיטאות ל', בניצוחו של שף ארז עמוס, במטרה: לחמם את הלב לחיילי
אקדמיה מיוחדת
מדי שבוע, תלמידים מהשכבה הבוגרת ב"דקלים" מגיעים ליום לימודים במכללת רימונים בפרויקט מיוחד הנקרא "אקדמיה". בית הספר "דקלים" הינו בי"ס
הנחיות התנהגות בעת רעידת אדמה
בעת שהייה בתוך מבנה: אם אתם נמצאים בתוך מבנה וחשים שהאדמה רועדת תחת רגליכם, עברו במהירות למקום בטוח – על