הסגל שלנו

סגל המכללה

סגל המכללה
סגל המכללה




הנהלה

כהנא גילה

מנהלת מכללת רימונים ותיכון קולינרי רימונים

בעלת תואר ראשון במזרחנות, לימודי תואר שני במינהל חינוכי . תעודת הוראה ורישיון הוראה. מרצה בנושאי – ניהול, מלונאות, שירות,

מימון טלי

רכזת פדגוגית , מערכת ותוכניות לימודים , מזכירה.

חג'בי מרי

מנהלת מגמת מלונאות ומשק במכללת רימונים.

בעלת תואר ראשון במדעי החברה במכללת עמק יזרעאל .

בוגרת קורס מלונאות במכללת אילת.

מרצה בנושאים: מלונאות ,פקידות קבלה ,תורת השירות והתוכנות המלונאיות.

יועצת לימודים.

רחמים חגית

רכזת קורסים עסקיים מחלקת שיווק ויועצת לימודים.

סבג נחמה

מנהלת חשבונות

רכזת מדור שכר לימוד

מאיר בן חמו

אב הבית

רחמים חגית

רכזת קורסים עסקיים מחלקת שיווק ויועצת לימודים.

גלילי דבורה

מרצה לצרפתית ומחשבים

גלר דבי

מרצה לאנגלית

בעלת תעודת הוראה וניסיון  של 16 שנה בהוראת השפה האנגלית

בזמנה הפנוי יוצרת בקרמיקה.

לבוביץ נילי

בעלת תואר ראשון במדעי המדינה והתקשורת

בעלת תעודת הוראה התמחות בתקשורת.

מנחה ומרצה בתחום תקשורת בינאישית.

מאמנת לתקשורת לשיפור במערכות יחסים.

ד"ר רונן שי

התמחה בניהול בכיר של בתי מלון במהלך 30 השנים האחרונות.

בעל ניסיון עשיר כמנכ"ל בארצות הברית ברשתות בינלאומיות הייאט והילטון.

וברשתות בארץ כישרוטל  ,פתאל,רימונים

מרצה באקדמיה במכללת כנרת ובאונבריסטת בן גוריון בתחום התיירות והמלונאות ומנהל עסקים.

מרצה במכללת רימונים במגמת "מלונאות ותיירות" עתודה ניהולית  בתחומים: יסודות הניהול, ניהול משאבי אנוש , שיווק .

חובב מושבע של גולף טניס וכדורגל.

שף כהן יורם

רכז  מגמת אומנות הבישול

בעל ניסיון עשיר כשף בבתי מלון

מרצה באומנות הבישול
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף רוזנברג מאיר

ראש מגמת אומנות הבישול

בעל תואר ראשון במדעי החברה במכללת עמק יזרעאל.

שף סוג 5 בוגר תדמור ,חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה.

בעל 7 מדליות בינלאומיות.

מרצה בנושאים הבאים: אומנות הבישול ,ניהול מזון ומשקאות, תורת התפריט, ניהול הפקת אירועים ,ביקורת מזון ומשקאות, יזום והקמת מסעדות.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף טרטקובסקי בוריס

בעל הסמכה סוג 5

ניסיון עשיר כשף בתי מלון בישראל  ובעולם

מנהל פרויקטים בתחום המזון.

מרצה באומנות הבישול .
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף פלנר-רוברג תמי

שף קונדיטור, מחנכת כיתה ומרצה לתזונה

דרגת הסמכה: שף קונדיטור.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

ראדי תלחמי

בוגר אוניברסיטת חיפה בניהול מלונאות

מלונאי מזה כ35 שנים בתפקידים שונים : מנכ"ל מלון ,מנהל אגף חדרים.

מרצה בתחום ניהול משק.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

צפריר קינן

בעל תואר ראשון בראיית חשבון באוניברסיטת חיפה .

תואר שני בהתמחות מימון ,בנקאות ושוק ההון באוניברסיטת מנצ'סטר.

מרצה במכללות אקדמיות וחוץ אקדמיות במגוון מקצועות פיננסיים: חשבונאות, ניתוח דוחות כספיים, תמחיר ותקציב

בעל משרד למתן שירותי פיננסי .

מרצה בתחום יזמות עסקית

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף דהדי יפתח

בעל הסמכה סוג 5

בעל ניסיון כשף בבתי מלון ומסעדות

מומחה במטבח הבנלאומי

מרצה באומנות הבישול ותברואת מזון

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף ליפשיץ טטיאנה

מומחית בסושי וקישוטי פירות וירקות

מדריכה באומנות הבישול, סושי וקישוטי פירות.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף ארז עמוס

שף קונדיטור

בעל ניסיון עשיר בתחום הקונדיטאות בארץ ובעולם

שימש כשף קונדיטור בבתי מלון בישראל

כיום ראש מגמת קונדיטאות במכללת רימונים.