טאטקי סינטה עם צלפים וצ'ימיצ'ורי

שף מאיר רוזנברג שלנו שיתף אותנו במתכון שהשאיר אותנו פעורי פה – טאטקי סינטה עם צלפים וצ'ימיצ'ורי, לא יכולנו לשמור את כל הטוב הזה לעצמנו 🤤
מצרכים:
חומרי תיבול לסינטה –
• 200 גרם סינטה
• 1/4 כפית תבלין קיג'ין
• 1/4 כפית מלח אטלנטי
• 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
• כף שמן זית
חומרים לזיגוג –
• כף סילאן
• 1/2 כפית סוכר חום
• כפית מיץ לימון
• קורט פלפל שאטה גרוס
• קורט מלח
חומרים לצ'ימיצ'ורי –
• כף בצל סגול
• כף פטרוזיליה
• כף פלפל אדום
• כפית בצל ירוק
• שן שום
• כף צלפים כבושים
• כף חומץ טבעי
• 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. חותכים את הסינטה ברוחב של 3 ס"מ על 3 ס"מ, באורך של 15 ס"מ
2. מתבלים את הסינטה עם חומרי התיבול לסינטה וצורבים במחבת 40 שניות מכל צד (4 צדדים)
3. מערבבים את חומרי הזיגוג
4. משרים את הסינטה בחומר הזיגוג ומקררים אותו כשעה במקרר
5. פורסים את הסינטה לפרוסות בעובי של 3 מ"מ
6. קוצצים את חומרי הצ'ימיצ'ורי דק מאוד ומערבבים את כל החומרים של הצ'ימיצ'ורי יחד
7. סידור הצלחת 🍽️
8. מסדרים את פרוסות הסינטה בצלחת "בצורת קלפים", על הסינטה יוצקים מעט שמן זית ומפזרים מעט מלח אטלנטי
9. טועמים! ♥
רוצים להצטרף אלינו וללמוד ישירות מהשפים הטובים ביותר? חייגו >> 04-6728552
לפרטים נוספים צרו איתנו קשר
טאטקי סינטה