מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
גלילי פילה דג סלמון כבוש במילוי אבוקדו, מעוטר ברוטב מיונז ופיסטוקים (כשר לפסח)
ראשי » מתכונים » גלילי פילה דג סלמון כבוש במילוי אבוקדו, מעוטר ברוטב מיונז ופיסטוקים (כשר לפסח)

עמוד הבית » מתכונים » גלילי פילה דג סלמון כבוש במילוי אבוקדו, מעוטר ברוטב מיונז ופיסטוקים (כשר לפסח)

גלילי פילה דג סלמון כבוש במילוי אבוקדו, מעוטר ברוטב מיונז ופיסטוקים (כשר לפסח)

היישר ממנהל המגמה הקולינרית שלנו, שף מאיר רוזנברג –
מתכון כשר לפסח לגלילי פילה דג סלמון כבוש במילוי אבוקדו, מעוטר ברוטב מיונז ופיסטוקים (5 מנות)
והמנה המיוחדת הזאת אפילו כשרה לפסח

מצרכים:
– חומרים לכבישת הדג:
• 1/2 ק"ג פילה דג סלמון טרי
• 4 כפות סוכר
• 3 כפות מלח גס
• 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
• כף שמיר קצוץ
– חומרים לאבוקדו:
• 2 יח' אבוקדו מוכן לאכילה
• 1 לימון
• קורט פלפל שחור
– חומרים לרוטב מיונז:
• 3 כפות מיונז
• כף חומץ
• 2 כפות מים
• 1/4 כפית מלח
• 1/4 כפית סוכר
– 100 גרם פיסטוקים קצוצים
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל חומרי כבישת הדג ומורדים את העור מהדג.
2. מניחים בכלי את חומרי הכבישה (שכבה דקה), עליה מניחים ואת הדג עוטפים בשאר חומרי הכבישה את הדג.
3. משאירים את הדג בציפוי במקרר במשך 24 שעות.
4. שוטפים את הדג (במים קרים) מהציפוי ופורסים אותו לפרוסות דקות מאוד (2 מ"מ).
5. את האבוקדו טוחנים עם שאר חומרי האבוקדו.
6. את המיונז מערבבים עם שאר חומרי המיונז.
7. ממלאים את פרוסות האבוקדו עם ממרח האבוקדו ומגלגלים לגלילים.
8. סידור הצלחת: מניחים את גלילי דג הסלמון, בניהם מטפטפים מרוטב המיונז ומעטרים בצידי הצלחת את הפיסטוק הקצוץ.
בתיאבון!
פילה סלמון
המכללה
  • אודות מכללת רימונים טבריה
  • חזון המכללה
  • הנהלת המכללה
  • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
  • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
  • גלריית תמונות
פרטי התקשרות

מרכז מידע : 04-6728553

  • Facebook
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד