ארגנו לכם מתכון מיוחד ישירות משף ארז עמוס שלנו >> אגסים שיכורים
רכיבים:
• 500 סמ״ק יין אדום או לבן מכל סוג שאוהבים
• 100 גרם סוכר
• מקל קינמון
• כוכב אניס
• 5 אגסים מקולפים
• למלית – תמרים, אגוזים ומעט קינמון
אופן ההכנה:
מבשלים את האגסים בתוך נוזל היין, הסוכר והתבלינים עד ריכוך האגס.
מוציאים את האגסים לצלחת ומצמצמים את היין עד להסמכה.
מרוקנים את האגסים בעזרת כף פריזיאן וממלאים במלית התמרים.
מניחים בצלחת 2 אגסים יוצקים רוטב יין מעל + וניתן להוסיף גלידת וניל
בתיאבון!
רוצים להצטרף אלינו וללמוד ישירות מהשפים הטובים ביותר? חייגו >> 04-6728552
לפרטים נוספים צרו איתנו קשר