שף מאיר רוזנברג מזמין אתכם להכין את המנה הזו בבית!
מדליוני פילה בקר עם פלחי תפוחי אדמה קריספיים מעוטרים באספרגוס פטריות מלך וגזר צבעוני ברוטב יין מצומצם
חומרים:
• 2 יח' פילה בקר (במשקל כולל של 220 גרם) – מתובלים במלח גס + פלפל שחור גרוס
• 1 יח' תפוחי אדמה גודל בינוני – מתובלים בכף שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס, פפריקה
• 3 יח' אספרגוס (עם ליטר מים + 1/4 כפית מלח)
• 3 גזרים צבעונים
•1 יח' פטריית מלך
• 2 כפות שמן
• מים + קרח
חומרים לרוטב:
• 1 כוס נוזל חום מושלם בטעם
• 1/2 כוסות יין אדום
• 2 כפות סוכר
• עלי תימין
אופן ההכנה:
1. פורסים את הפילה למדליונים בעובי 2 ס"מ
2. פורסים את התפוחי אדמה לטבעות בעובי 1/2 ס"מ
3. הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים ומצמצמים עד הסמיכות הרצויה על חום בינוני.
4. מבשלים כדקה את האספרגוס במים עם מלח ומקררים את האספרגוס
5. מכניסים את פרוסות התפוחי אדמה לתנור בחום של 190 מעלות לאחר שתיבלנו במלח, פלפל, פפריקה, שום לרבע שעה.
6. חותכים את הגזר לרצועות ארוכות.
7. מקפיצים את הגזר, הפטרייה והאספרגוס.
8. צורבים את פילה הבקר למידה עשיה W/M
9. סידור הצלחת: בתחתית מניחים 3 יח' תפוחי אדמה, עליהם את הפילה, ובשני צדדיו את הירקות ורוטב היין.
בתיאבון!
רוצים להצטרף אלינו וללמוד ישירות מהשפים הטובים ביותר? חייגו >> 04-6728552
לפרטים נוספים צרו איתנו קשר