מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
מדליוני פילה בקר עם פלחי תפוחי אדמה קריספיים מעוטרים באספרגוס פטריות מלך וגזר צבעוני ברוטב יין מצומצם
ראשי » מתכונים » מדליוני פילה בקר עם פלחי תפוחי אדמה קריספיים מעוטרים באספרגוס פטריות מלך וגזר צבעוני ברוטב יין מצומצם

עמוד הבית » מתכונים » מדליוני פילה בקר עם פלחי תפוחי אדמה קריספיים מעוטרים באספרגוס פטריות מלך וגזר צבעוני ברוטב יין מצומצם

מדליוני פילה בקר עם פלחי תפוחי אדמה קריספיים מעוטרים באספרגוס פטריות מלך וגזר צבעוני ברוטב יין מצומצם

שף מאיר רוזנברג מזמין אתכם להכין את המנה הזו בבית!
מדליוני פילה בקר עם פלחי תפוחי אדמה קריספיים מעוטרים באספרגוס פטריות מלך וגזר צבעוני ברוטב יין מצומצם 🤤🍷
חומרים:
• 2 יח' פילה בקר (במשקל כולל של 220 גרם) – מתובלים במלח גס + פלפל שחור גרוס
• 1 יח' תפוחי אדמה גודל בינוני – מתובלים בכף שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס, פפריקה
• 3 יח' אספרגוס (עם ליטר מים + 1/4 כפית מלח)
• 3 גזרים צבעונים
•1 יח' פטריית מלך
• 2 כפות שמן
• מים + קרח
חומרים לרוטב:
• 1 כוס נוזל חום מושלם בטעם
• 1/2 כוסות יין אדום
• 2 כפות סוכר
• עלי תימין
אופן ההכנה:
1. פורסים את הפילה למדליונים בעובי 2 ס"מ
2. פורסים את התפוחי אדמה לטבעות בעובי 1/2 ס"מ
3. הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים ומצמצמים עד הסמיכות הרצויה על חום בינוני.
4. מבשלים כדקה את האספרגוס במים עם מלח ומקררים את האספרגוס
5. מכניסים את פרוסות התפוחי אדמה לתנור בחום של 190 מעלות לאחר שתיבלנו במלח, פלפל, פפריקה, שום לרבע שעה.
6. חותכים את הגזר לרצועות ארוכות.
7. מקפיצים את הגזר, הפטרייה והאספרגוס.
8. צורבים את פילה הבקר למידה עשיה W/M
9. סידור הצלחת: בתחתית מניחים 3 יח' תפוחי אדמה, עליהם את הפילה, ובשני צדדיו את הירקות ורוטב היין.
בתיאבון! ♥
רוצים להצטרף אלינו וללמוד ישירות מהשפים הטובים ביותר? חייגו >> 04-6728552
לפרטים נוספים צרו איתנו קשר

מדליוני פילה בקר

המכללה
  • אודות מכללת רימונים טבריה
  • חזון המכללה
  • הנהלת המכללה
  • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
  • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
  • גלריית תמונות
פרטי התקשרות

מרכז מידע : 04-6728553

  • Facebook
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד