קבלו מתכון חלומי לעוגת גבינה עם תותים ישירות משף ארז עמוס שלנו
מצרכים לעוגה:
• ביסקוויטים
• ממרח לוטוס
• 300 גר' גבינה 9 אחוז
• 200 גר' גבינת מסקרפונה
• 140 גר' סוכר
• 100 גר' שוקולד לבן מומס
• 70 גר' אינסטנט פודינג וניל
• מקל וניל הפנים שלו בלבד
• גרידת לימון
• קורט מלח
• 500 סמ"ק שמנת מתוקה 38 אחוז שומן, קרה ומוקצפת
* חשוב מאוד! כל החומרים צריכים להיות בטמפ' החדר חוץ מהשמנת.
מצרכים לעיטור התותים:
• 1 קופסת ג'לי תות
• 2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
• לבסיס העוגה – טוחנים ביסקוויטים ומוסיפים מעט ממרח לוטוס, מעבירים לתבנית בשכבה דקה.
• לעוגה – את כל חומרי הגבינה מערבבים יחד, מוסיפים שמנת מתוקה מוקצפת ובעדינות
יוצקים לתבנית המרופדת בביסקוויטים ומעבירים להקפאה.
• לעיטור התותים – חותכים תותים, מסדרים מעל העוגה בצורה שאוהבים ולאחר מכן יוצקים את הג'לי.
• מצננים ומגישים
בתיאבון!
רוצים להצטרף אלינו וללמוד ישירות מהשפים הטובים ביותר? חייגו >> 04-6728552
לפרטים נוספים צרו איתנו קשר