מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
אפיה לחובבים

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס אפייה למתחילים

קורס אפייה למתחילים

סגל המכללה

אוהבים לאפות ותמיד חלמתם על קורס אפייה מקצועי? אפיה מביאה לכם שמחה וממלאת את לבכם בחום? אז אתם המקום הנכון!

קורס אפיה למתחילים של מכללת "רימונים" נועד להצית את התשוקה שלכם ולעזור לכם להפוך לאופים מומחים ומקצועיים.

בין אם אתם רק מתחילים או שיש לכם קצת ניסיון במטבח, המדריכים המנוסים שלנו יהיו שם כדי להדריך אתכם בכל שלב בדרך. עם למידה מעשית והתמקדות בטכניקות העדכניות ביותר, תקבלו את הכישורים הדרושים כדי ליצור עוגות, מאפים, לחמים ועוד. הצטרפו התכוננו לערבב, ללוש ולאפות בדרך להצלחה שלכם! הירשמו עוד היום לקורס אפייה למתחילים ותנו לניחוח של מאפים טריים למלא את ביתכם!

קורס אפייה בצפון יהפוך את המשאלה של כל חובב אפיה בישראל להפוך לאופה מנוסה. עם מדריכים מנוסים וטכניקות אפיה מעודכנות, קורס אפייה הוא המקום המושלם להתפתח ולהתמקצע. הצטרפו אלינו עוד היום, ותתחילו את המסע שלכם להפוך לאופים מקצועיים!

מבנה השיעורים בקורס אפייה

השיעורים מתבססים על הדגמות השף ותרגול מעשי.

תוכלו ליהנות מסדנאות ברמה מקצועית גבוהה ויחס אישי.

קורס אפיה למתחילים - נושאי לימוד נבחרים:

  • קינוחים אסייתיים
  • קינוחים מזרחיים
  • בצק סוכר
  • סדנת אפיית פאי
  • אפיית לחמים
  • קינוחים
  • סדנת שוקולד
  • סדנת שמרים
  • סדנת בריאות
  • קינוחי המטבח ההונגרי/אוסטרי

מבנה הלימודים בקורס אפייה

50 ש"ל , במשך 10 מפגשים , פעם בשבוע בין השעות 16:00-20:00.

תעודת סיום קורס אפייה

תעודת גמר מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.


סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה

למי מתאים קורס אפייה?

  • חובבי אפייה המעוניינים להעמיק את הידע שלהם
  • אנשים השוקלים קריירה בתחום.
  • בעלי עסקים בתחום המזון המעוניינים להרחיב את היצע המוצרים שלהם

יתרונות קורס אפייה

  • הדרכה מקצועית מהסגל המומחה ועתיר הידע של מכללת רימונים.
  • התנסות מעשית במטבח מאובזר
  • רכישת ידע תיאורטי ומעשי
  • הכנה לעולם האפייה המקצועי
  • אפשרות לפתיחת עסק עצמאי בתחום
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד