מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
מלונאות ותיירות עתודה ניהולית

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

עמוד הבית » לימודי מנהל » לימודי מלונאות

לימודי מלונאות

סגל המגמה

מה לומדים בלימודי מלונאות?

במכללת רימונים אנו מתמחים בלימודי מלונאות ומציעים קורס מלונאות מקיף תוך התמקדות בהכשרה מקצועית מקיפה שתאפשר לכם להצליח בקריירה. הלימודי מלונאות משלבים תיאוריה ופרקטיקה בהדרכת צוות מדריכים מנוסה ומומחה. התכנית כוללת לימודים בתחומים שונים של לימודי מלונאות, לרבות ניהול אירוח, ניהול מזון ומשקאות, קבלה ושירותי אורחים. בנוסף, התוכנית שמה דגש על פיתוח מיומנויות בינאישיות, ניהול זמן וכישורי ניהול צוותים.

המכללה מציעה גם סדנאות וקורסים מתקדמים בתחומים ספציפיים כמו אפייה, קונדיטוריה, טבחות וגילוף ירקות ופירות. כל אחד מהם מספק לתלמידים אפשרות להתמקצע ולהעמיק את הידע שלהם בתחום ספציפי.

במכללה אנו מאמינים בהכשרה מעשית ולכן אנו מציעים לסטודנטים בתחום לימודי מלונאות שלנו אפשרות לנהל את מסעדת המכללה, להכין ארוחות, לתכנן פעילויות ועוד!

אנו מציעים גם אפשרויות התמחות מקצועיות, ומסייעים לסטודנטים שלנו שסיימו את לימודי מלונאות במציאת תעסוקה מתאימה בענף המלונאות לאחר סיום לימודיהם. אם אתם מחפשים את הקריירה הבאה שלכם בלימודי מלונאות – הגעתם למקום הנכון.

מטרת קורס מלונאות ולימודי מלונאות

מטרת קורס מלונאות הוא להכשיר את בוגרי התוכנית לימודי מלונאות לתפקידי ניהול מובילים בענף התיירות והמלונאות.
קורס מלונאות נועד להקנות לבוגר חינוך וידע מקצועי רב תחומי, בתחומים המרכזיים שבמלון: ייצור מזון, מסעדנות ואירוח, קבלה, משק ותחזוקה, תוך עבודה מעשית, וזאת על מנת שיוכל למלא תפקידים ניהוליים ומגוונים במלון.

לימודי אגף מזון ומשקאות

  • מסעדנות
  • אומנות הבישול
  • תורת החומרים
  • תזונה ותברואה
  • תורת התפריט
  • מושגי יסוד ביהדות
  • תורת המוזגות
  • תורת היין
  • ביקורת מזון ומשקאות
  • ניהול והפקת אירועים

לימודים כלליים:

  • מבוא למלונאות ולתיירות
  • איכות השירות
  • אנגלית מקצועית
  • יישומי מחשב
  • תקשורת בינאישית והכוון מקצועי
  • הרצאות אורחים ומומחים
  • משאבי אנוש והדרכת עובדים
  • שיווק מלונאי
  • תחיקה
  • יסודות הניהול
  • סיורים מקצועיים
  • יזמות עסקית
  • פרוייקט גמר
  • הצגה עצמית

לימודי אגף חדרים:

  • פקידות קבלה
  • ניהול משק
  • מודיעין והזמנות
  • חשבונאות וקופאות
  • מערכות לוגיסטיות ואחזקה
  • בטחון ובטיחות
  • טקסטיל ודטרגנטים

תנאי קבלה ללימודי מלונאות:

  • מועמדים מעל גיל 20 ומעלה.
  • חובה 12 שנות לימוד + בגרות מלאה/חלקית (2 יח"ל בהבעה, 3 יח"ל באנגלית).
  • שליטה בשפה העברית והאנגלית ברמה של בגרות, שפות נוספות: יתרון.
  • מעבר מבחן קבלה + מבחן באנגלית.
  • מעבר ועדת קבלה/ראיון אישי.
  • עולים חדשים: לאחר סיום שלב אולפן ב' או שליטה טובה מאד בשפה העברית.

תעודות:

בוגר שיסיים את כל המטלות כנדרש , יקבל את התעודות הבאות:

מלונאות ותיירות עתודה ניהולית

תעודה מקצועית של משרד העבודה בשיתוף משרד התיירות

מלונאות ותיירות עתודה ניהולית

תעודה מקצועית של מכללת רימונים

לימודי המשך

בוגרי מסלול "מלונאות ותיירות עתודה ניהולית" יוכלו להמשיך ללימודי תואר B.A בתיירות ומלונאות במכללה האקדמית כנרת בעמק הירדן - ניהול מלונאות ותיירות ולקבל הכרה בהיקף של עד 30 נ"ז, בכפוף לתנאי לתנאי מכללת כנרת.

**לימודי מלונאות מוכר לקרן פיקדון לחיילים משוחררים.

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד