רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
אפיה לחובבים

סדנת אפיה

סגל המגמה

שוב לא הצליחה העוגה? איך עושים את הקישוט הזה?
סדנת אפיה היא בעצם שיעור אפיה , שבו כל משתתף מרדד , לש , מקציף ואופה בעצמו.

השיעורים מתבססים על הדגמות השף ותרגול מעשי.
תוכלו להנות מסדנאות ברמה מקצועית גבוהה ויחס אישי.

נושאי לימוד נבחרים:
  • קינוחים אסייתיים
  • קינוחים מזרחיים
  • בצק סוכר
  • סדנת פאים
  • אפיית לחמים
  • קינוחים
  • סדנת שוקולד
  • סדנת שמרים
  • סדנת בריאות
  • קינוחי המטבח ההונגרי/אוסטרי
מבנה הלימודים:
50 ש"ל , במשך 10 מפגשים , פעם בשבוע בין השעות 16:00-20:00.
תעודת סיום:
תעודת גמר מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.

סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
סדנת אפיה
  • המגמה הקולינארית
    • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
    • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
    • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
    • קונדיטוריה לימודי ערב
    • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
    • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפיית לחמים
    • סדנת אפיה
    • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
    • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
    • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
  • ביוטי סקול
    • קוסמטיקה – סוג 1
    • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
    • קורס בניית ציפורניים אומנותית
  • תיכון קולינארי
  • מפעילי בריכות שחיה
אודות מכללת רימונים

מכללת רימונים הינה מוסד מוביל בלימודי מלונאות, אירוח, הסעדה ומזון ומאז הקמתה הכשירה יותר מ 8000 בוגרים במגוון מסלולי לימוד: מינהל מלונאות , ניהול משק , אומנות הבישול , קונדיטאות , קורסי הסמכה לשפים, הפקה ועיצוב אירועים, ברמנים ועוד…

עקבו אחרינו:)
  • Facebook
גלרייה
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד