רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
מינהל מלונאות

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

לימודי מלונאות

סגל המגמה

הקורס הבכיר- מינהל "מלונאות"

מטרת הקורס:

להכשיר את בוגרי התוכנית לתפקידי ניהול מובילים בענף התיירות והמלונאות .
להקנות לבוגר חינוך וידע מקצועי רב תחומי, בתחומים המרכזיים שבמלון: ייצור מזון, מסעדנות ואירוח, קבלה, משק ותחזוקה, תוך עבודה מעשית , וזאת על מנת שיוכל למלא תפקידים ניהוליים ומגוונים במלון.

לימודי אגף מזון ומשקאות
  • מסעדנות
  • אומנות הבישול
  • תורת החומרים
  • תזונה ותברואה
  • תורת התפריט
  • מושגי יסוד ביהדות
  • תורת המוזגות
  • תורת היין
  • ביקורת מזון ומשקאות
  • ניהול והפקת אירועים
לימודים כלליים:
  • מבוא למלונאות ולתיירות
  • איכות השירות
  • אנגלית מקצועית
  • יישומי מחשב
  • תקשורת בינאישית והכוון מקצועי
  • הרצאות אורחים ומומחים
  • משאבי אנוש והדרכת עובדים
  • שיווק מלונאי
  • תחיקה
  • יסודות הניהול
  • סיורים מקצועיים
  • יזמות עסקית
  • פרוייקט גמר
  • הצגה עצמית
לימודי אגף חדרים:
  • פקידות קבלה
  • ניהול משק
  • מודיעין והזמנות
  • חשבונאות וקופאות
  • מערכות לוגיסטיות ואחזקה
  • בטחון ובטיחות
  • טקסטיל ודטרגנטים
תנאי קבלה:
  • מתקבלים מועמדים מגיל 20 ומעלה.
  • השכלה – 12 שנות לימוד + בגרות מלאה/חלקית .
    ( 2 יח בגרות בהבעה ו-3 יח בגרות באנגלית)
  • שפות- עברית ואנגלית ברמה של בגרות , שפות נוספות – יתרון.
  • מבחן קבלה + מבחן באנגלית.
  • ועדת קבלה- ראיון אישי.
  • עולים חדשים – לאחר אולפן ב' , או שליטה טובה מאד בעברית.
תעודות:

בוגר שיסיים את כל המטלות כנדרש , יקבל את התעודות הבאות:

  • מינהל מלונאות- תעודה מקצועית של משרד העבודה1
  • מינהל מלונאי בכיר- משרד התיירות
  • בוגרי מסלול "מינהל מלונאות" יוכלו להמשיך ללימודי תואר B.A בתיירות ומלונאות במכללה האקדמית כנרת בעמק הירדן ולקבל הכרה בהיקף של עד 30 נ"ז, בכפוף לשיקולי המכללה האקדמית כנרת.

מוכר לקרן פקדון לחיילים משוחררים

 

  • המגמה הקולינארית
    • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
    • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
    • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
    • קונדיטוריה לימודי ערב
    • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
    • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפיית לחמים
    • סדנת אפיה
    • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
    • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
    • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
  • ביוטי סקול
    • קוסמטיקה – סוג 1
    • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
    • קורס בניית ציפורניים אומנותית
  • תיכון קולינארי
  • מפעילי בריכות שחיה
אודות מכללת רימונים

מכללת רימונים הינה מוסד מוביל בלימודי מלונאות, אירוח, הסעדה ומזון ומאז הקמתה הכשירה יותר מ 8000 בוגרים במגוון מסלולי לימוד: מינהל מלונאות , ניהול משק , אומנות הבישול , קונדיטאות , קורסי הסמכה לשפים, הפקה ועיצוב אירועים, ברמנים ועוד…

עקבו אחרינו:)
  • Facebook
גלרייה
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד