שף רוזנברג מאיר
ראש מגמת אומנות הבישול
בעל תואר ראשון במדעי החברה במכללת עמק יזרעאל.
שף סוג 5 בוגר תדמור ,חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה.
בעל 7 מדליות בינלאומיות.
מרצה בנושאים הבאים: אומנות הבישול ,ניהול מזון ומשקאות, תורת התפריט, ניהול הפקת אירועים ,ביקורת מזון ומשקאות, יזום והקמת מסעדות.
שף כהן יורם
רכז מגמת אומנות הבישול
רכז מגמת אומנות הבישול
בעל ניסיון עשיר כשף בבתי מלון
מרצה באומנות הבישול
שף עמוס ארז
רכז מגמת קונדיטאות
בוגר לימודי קונדיטאות בתדמור, מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה". בעבר – מדריך בתדמור, שף קונדיטור בגלי כנרת טבריה.
גלילי דבורה
צרפתית מקצועית ומחשבים
שף טרטקובסקי בוריס
שף סוג 5
בעל הסמכה סוג 5
ניסיון עשיר כשף בתי מלון בישראל ובעולם
מנהל פרויקטים בתחום המזון.
מרצה באומנות הבישול .