ג'ינגי'ת, מטר שישים, תוצרת השרון.
אחרי שירות קרבי השתחררתי מצה"ל והתגייסתי לחיי המטבח.
התחלתי את דרכי במכללת רימונים בהדרכת השף דוד מגן.
מאז אספתי נסיון במיטב המסעדות (רפאל, רוקח 73, אורנה ואלה ועוד… ) והמשכתי בהתמחויות בחו"ל (צרפת ודנמרק).
בישלתי עבור משפחות מחו"ל את החופשה הכי טעימה בארץ כך שכל מה שנשאר להם זה להרים את הרגליים ולנוח.
בכדי להכיר את כל דרכי השירות הטובות ביותר עבדתי גם מחוץ למטבחים כברמנית, מלצרית, אחראית משמרת ומארחת .
אחרי שנים של עבודות במטבחים וסטאז'ים גיליתי שהנאתי הגדולה ביותר בבישול היא לראות אתכם נהנים,לכן פתחתי את pour vous או בעברית "בשבילכם", בכדי שאתם תוכלו לאכול ברמה גבוהה ותוכלו לתת ליקיריכם את האירוח הטוב ביותר.
אשמח להכיר אתכם, לבנות יחד אתכם את התפריט שמתאים לכם ולהפיק לכם אירוע אוכל שלא תשכחו זמן רב, כמו שרק חלמתם.
פשוט תנו לעצמכם להתארח בחגיגה שלכם.
ניפגש בקרוב
אחרי שירות קרבי השתחררתי מצה"ל והתגייסתי לחיי המטבח.
התחלתי את דרכי במכללת רימונים בהדרכת השף דוד מגן.
מאז אספתי נסיון במיטב המסעדות (רפאל, רוקח 73, אורנה ואלה ועוד… ) והמשכתי בהתמחויות בחו"ל (צרפת ודנמרק).
בישלתי עבור משפחות מחו"ל את החופשה הכי טעימה בארץ כך שכל מה שנשאר להם זה להרים את הרגליים ולנוח.
בכדי להכיר את כל דרכי השירות הטובות ביותר עבדתי גם מחוץ למטבחים כברמנית, מלצרית, אחראית משמרת ומארחת .
אחרי שנים של עבודות במטבחים וסטאז'ים גיליתי שהנאתי הגדולה ביותר בבישול היא לראות אתכם נהנים,לכן פתחתי את pour vous או בעברית "בשבילכם", בכדי שאתם תוכלו לאכול ברמה גבוהה ותוכלו לתת ליקיריכם את האירוח הטוב ביותר.
אשמח להכיר אתכם, לבנות יחד אתכם את התפריט שמתאים לכם ולהפיק לכם אירוע אוכל שלא תשכחו זמן רב, כמו שרק חלמתם.
פשוט תנו לעצמכם להתארח בחגיגה שלכם.
ניפגש בקרוב
רעות און