מרי חג'בי
בעלת תואר ראשון במדעי החברה במכללת עמק יזרעאל.
בוגרת קורס מלונאות במכללת אילת.
מנהלת מגמת מלונאות ומשק במכללת רימונים.
מרצה בנושאים הבאים: מלונאות, פקידות קבלה, תורת השירות והתוכנות המלונאיות.
יועצת לימודים.
_________________________________________________________________________________________
ד"ר רונן שי
התמחה בניהול בכיר של בתי מלון במהלך 30 השנים האחרונות.
בעל ניסיון עשיר כמנכ"ל בארצות הברית ברשתות בינלאומיות הייאט והילטון.
וברשתות בארץ כישרוטל ,פתאל,רימונים
מרצה באקדמיה במכללת כנרת ובאונבריסטת בן גוריון בתחום התיירות והמלונאות ומנהל עסקים.
מרצה במכללת רימונים במגמת "מלונאות ותיירות" עתודה ניהולית בתחומים: יסודות הניהול, ניהול משאבי אנוש , שיווק .
חובב מושבע של גולף טניס וכדורגל.
_________________________________________________________________________________________
שף רוזנברג מאיר
ראש מגמת אומנות הבישול במכללת רימונים.
בעל תואר ראשון במדעי החברה במכללת עמק יזרעאל.
שף סוג 5 בוגר תדמור, חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה.
בעל 7 מדליות בינלאומיות.
מרצה בנושאים: אומנות הבישול ,ניהול מזון ומשקאות ,תורת התפריט, ניהול הפקת אירועים, ביקורת מזון ומשקאות. יזום והקמת מסעדות .
_________________________________________________________________________________________
שף כהן יורם
רכז מגמת אומנות הבישול
שימש כשף במספר ארגונים שונים.
מרצה בתחום אומנות הבישול-טבחות
_________________________________________________________________________________________
ראדי תלחמי
בוגר אוניברסיטת חיפה בניהול מלונאות
מלונאי מזה כ35 שנים בתפקידים שונים : מנכ"ל מלון ,מנהל אגף חדרים.
מרצה בתחום ניהול משק.
_________________________________________________________________________________________
צפריר קינן
בעל תואר ראשון בראיית חשבון באוניברסיטת חיפה .
תואר שני בהתמחות מימון ,בנקאות ושוק ההון באוניברסיטת מנצ'סטר.
מרצה במכללות אקדמיות וחוץ אקדמיות במגוון מקצועות פיננסיים: חשבונאות, ניתוח דוחות כספיים, תמחיר ותקציב
בעל משרד למתן שירותי פיננסי .
מרצה בתחום יזמות עיסקית
_________________________________________________________________________________________
שף יפתח דהדי
שף סוג 5
מרצה בתחום תברואת מזון במטבחים
שף ארז עמוס
רכז מגמת קונדיטאות
שימש כשף קונדיטור מספר שנים בארגונים שונים.
מרצה בתחום קונדיטוריה