מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
סדנת סושי
ראשי » המגמה הקולינרית » סדנת סושי

עמוד הבית » המגמה הקולינרית » סדנת סושי

סדנת סושי

תחום הבישול והקולינריה הוא עולם שלם של טעמים וצבעים המציע לכל אחד המעוניין ליהנות ממנו את האפשרות לעשות זאת במגוון צורות. אחת הדרכים המהנות הן סדנאות בישול המאפשרות להכין מגוון מאכלים מתרבויות שונות. אחת הסדנאות האלה היא סדנת הכנת סושי מיוחדת ומהנה. סדנת הכנת סושי מציעה חוויה ייחודית, המשלבת בין אומנות האוכל, תרבות אותנטית וטעמים עדינים ומדויקים. אם אתם עדיין לא בטוחים אם כדאי להירשם דווקא לסדנת סושי, ננסה לעזור לכם לבחור. הינה כל מה שצריך לדעת על סדנת סושי, מה לומדים בסדנה, מהי הייחודיות שלה, ואילו דגשים יש לבחירת הסדנה המתאימה.

למה דווקא סדנת סושי?

סדנת סושי היא בחירה מצוינת לכמה מטרות. זו יכולה להיות מתנה ליום הולדת, האטרקציה הראשית באירוע מסוים, או אפילו רעיון מקורי לדייט. הסושי הוא מנה יפנית מסורתית שהפכה לפופולארית ברחבי העולם, וגם כאן בישראל. השתתפות בסדנת סושי מאפשרת לחוות את התרבות היפנית ולהבין את המשמעות העמוקה של המנה הזאת. נוסף לכך, הסושי נחשב למאכל בריא ומזין, שמכיל רכיבים כמו דגים טריים, ירקות ואורז. ההשתתפות בסדנה מאפשרת ללמוד כיצד להכין את הסושי בצורה נכונה ובריאה, תוך שמירה על טעם, מראה ומרקם מושלמים של כל רול סושי שתכינו.

סדנת סושי

מה לומדים בסדנת סושי?

בסדנת סושי לומדים מגוון רחב של טכניקות וידע הקשור להכנת סושי. המשתתפים לומדים כיצד לבחור את המרכיבים ולהכין את הסושי בצורה נכונה, כמו חיתוך הדגים, הכנת האורז המיוחד לסושי וסידור הרכיבים בתוך הרול. נוסף לכך, בסדנה לומדים טכניקות שונות של גלגול הסושי, כמו מאקי, ניגרי וסשימי. הסדנה כוללת גם היכרות עם הכלים והציוד הנדרש, כמו מחצלות גלגול מעץ, סכיני דגים מיוחדות וכלי חיתוך נוספים לעיצוב המרכיבים המשולבים בסושי. נוסף להכנת הסושי עצמו, המשתתפים מקבלים טיפים לשמירה על ההיגיינה, יעילות ובטיחות במטבח.

הייחודיות של סדנת סושי

הייחודיות של סדנאות הסושי היא בשילוב בין אומנות, מדע והתרבות היפנית. הסדנה מאפשרת להתנסות ביצירה קולינרית שמשלבת בין דיוק ואסתטיקה, לבין טעמים וריחות מרהיבים. כל גלגול סושי הוא יצירה בפני עצמה, והמשתתפים לומדים כיצד לשלב צבעים וטקסטורות ליצירת מנות מרשימות וטעימות. נוסף לכך, הסדנה מעניקה חוויית לימוד ייחודית המשלבת ידע תיאורטי והתנסות מעשית, תוך הדרכה מקצועית מאמני סושי.

היתרונות של סדנת סושי במכללת רימונים

• מדריכים מומחים בעלי ניסיון עשיר בעולם היפני
• חומרי גלם טריים ואיכותיים
• קבוצות קטנות ליחס אישי ומקצועי
• מטבח מאובזר להתנסות מעשית בצורה הטובה ביותר!

סדנת סושי

אתם מרחק קליק מסדנת סושי מפנקת! דברו איתנו!

דגשים לבחירת סדנאות סושי

כאשר בוחרים סדנת סושי, חשוב לשים לב לכמה דגשים עיקריים:

  • מקצועיות המדריך: יש לוודא שמעביר הסדנה בעל ניסיון ומומחיות בהכנת סושי או שהוא סושי שף. מדריך מקצועי יוכל להעניק ידע מעמיק ולהדריך בצורה מדויקת.
  • איכות המרכיבים: חשוב לוודא שמשתמשים בסדנה במרכיבים טריים ואיכותיים. מרכיבים טובים הם הבסיס להכנת סושי מוצלח וטעים.
  • מספר המשתתפים: כדאי לבחור בסדנה קטנה ואינטימית המאפשרת יחס אישי ותשומת לב לכל משתתף, מה שתורם לחוויית לימוד אפקטיבית.
  • מיקום ונוחות: יש לבחור סדנה המתקיימת במקום נוח ונגיש, עם תנאים מתאימים ללימוד ולעבודה במטבח.

קורס סושי למתקדמים במכללת רימונים

קורס הסושי שלנו יכיר לכם את המטבח היפני וילמד אתכם איך להכין סושי יוקרתי, למביני עניין בלבד! 🤤
5 מפגשים קבוצתיים בהם נלמד אתכם כל הסודות - שילוב טעמים ייחודיים בדיוק בלתי מתפשר, שמירה על אסתטיקה ובטיחות בעבודה, הכנת האורז המושלם, צורות הגשה ועוד המון הפתעות!
רוצים להצטרף אלינו בקורס הבא? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי!

ויש גם סדנת סושי לילדים בתיכון רימונים טבריה

תיכון רימונים בטבריה מציע סדנת סושי ייחודית לילדים, כחלק מתוכנית הלימוד של בית הספר לבישול לנוער בתיכון הקולינארי רימונים בטבריה שכנראה עדיין לא שמעתם עליה. מטרת התוכנית היא להקנות לתלמידים מיומנויות בישול, קריירה ואהבה לתחום הקולינריה. הסדנה מיועדת לילדים מגיל צעיר, החל מכיתות ח', והיא כוללת תכנים מותאמים לגילם ולטעמם האישי. הילדים לומדים כיצד להכין סושי בצורה מהנה ובטוחה, תוך פיתוח כישורים מוטוריים ויצירתיים. הסדנה מאפשרת לילדים לחוות את ההנאה שבבישול ולהכיר את המטבח היפני המסורתי. נוסף לכך, היא תורמת לחיזוק הביטחון העצמי והיכולת לעבוד בשיתוף פעולה.


לסיכום

סדנת סושי מציעה חוויה קולינרית ייחודית המשלבת בין אומנות, טכניקות בישול ותרבות. הסדנה מאפשרת ללמוד טכניקות הכנה מתקדמות, להכיר את הכלים והמרכיבים הדרושים ולהתנסות ביצירת מנות מרשימות וטעימות. הבחירה בסדנת סושי מתאימה לכל הגילאים ומציעה הזדמנות ייחודית ללמוד ולהתפתח בתחום הקולינריה. דגשים לבחירת הסדנה כוללים מקצועיות המדריך, איכות המרכיבים, מספר המשתתפים ומיקום הסדנה. סדנת הסושי לילדים שלנו בתיכון רימונים בטבריה היא דוגמה נפלאה כיצד ניתן להעניק לילדים חוויית למידה מהנה ומעשירה בתחום הקולינרי.

הצטרפו לסדנת סושי לחוויה קולינרית יפנית אותנטית ומרתקת!


אתם מרחק קליק מסדנת סושי מפנקת! דברו איתנו!

בואו להציץ בתמונות מקורס סושי מתקדמים ברימונים!

קורס סושי
קורס סושי
סדנת סושי
תוצרים של סדנת סושי
בוגר קורס סושי למתקדמים
תוצרים מהממים של סדנת סושי
עובדים בקורס סושי
סדנת סושי במכללת רימונים
סדנה להכנת סושי במכללת רימונים
סדנה להכנת סושי
סדנאות סושי
סדנת סושי
סדנא להכנת סושי

קורס סושי או סדנת סושי מעניינים אתכם? דברו איתנו!

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד