למשפחת רוברג ארבעה ילדים,כולם בוגרי מכללת רימונים ולכל אחד מהם סיפור הצלחה משלו …
גיל רוברג
בוגר לימודי אומנות הבישול, סוג 1 וסוג 4, במכללת רימונים, כיום עובד בתפקיד שף מסעדת רוברג, בלבנים.
תמי רוברג –פלנר
שף קונדיטורית. מורה במגמת הנוער- התיכון הקולינארי של מכללת רימונים . כיום אחראית על ארוחות הבוקר, מאפים, קינוחים וסדנאות בישול במסעדת רוברג
איריס רוברג
בוגרת מסלול מנהל מלונאות, כיום עוסקת בניהול מזון ומשקאות במסעדת רוברג ובמקומות נוספים.
דורון רוברג
בוגר מסלול מנהל מלונאות, אחראי על עמדות שונות במסעדה: לוגיסטיקה, מלצרות ובמטבח.