בוגר סוג 3 במכללת רימונים בטבריה. יזם והקים את חברת "פלא פוד"
המציעה מבחר מכונות חכמות לייצור פלאפל.
את דרכו החל כטבח ובמהרה עבר לניהול מטבחים.
במהלך שנות עבודתו זיהה את הסרבול שבהכנת "הפלאפל" במטבח המוסדי.
(קושי לייצר כמויות גדולות בזמן קצר).ב-2007 פתח יעקב קו מוצרים ובהם : דגמי מכונות, תערובות, אריזות, ומוצרי פרסום
המשלימים את המותג "פלאפל'ז" .
לקוחותיו הם: בתי מלון, אולמות אירועים, קיבוצים, מטבחים מוסדיים ועוד.
לאחרונה חבר ל"ניגא שף" החברה הגדולה בארץ לציוד למטבח המוסדי-
יחדיו משווקים את המוצרים גם בחו"ל.
המציעה מבחר מכונות חכמות לייצור פלאפל.
את דרכו החל כטבח ובמהרה עבר לניהול מטבחים.
במהלך שנות עבודתו זיהה את הסרבול שבהכנת "הפלאפל" במטבח המוסדי.
(קושי לייצר כמויות גדולות בזמן קצר).ב-2007 פתח יעקב קו מוצרים ובהם : דגמי מכונות, תערובות, אריזות, ומוצרי פרסום
המשלימים את המותג "פלאפל'ז" .
לקוחותיו הם: בתי מלון, אולמות אירועים, קיבוצים, מטבחים מוסדיים ועוד.
לאחרונה חבר ל"ניגא שף" החברה הגדולה בארץ לציוד למטבח המוסדי-
יחדיו משווקים את המוצרים גם בחו"ל.