מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
מסלול השלמה ל-BA
ראשי » תחמוי לימוד » מסלול השלמה ל-BA

עמוד הבית » תחמוי לימוד » מסלול השלמה ל-BA

מסלול השלמה ל-BA

המכללה האקדמית כנרת בשיתוף עם מכללת רימונים - בית ספר למלונאות, מציעים לימודי תואר ראשון - B.A בניהול תיירות ומלונאות עם התמחות במלונאות ובניהול מזון ומשקאות.

מי אנחנו?
לסטודנטים המסיימים בהצלחה את מסלול המוביל במכללה למלונאות רימונים, קיימת אופציה להשלמה לתואר ראשון בניהול תיירות ומלונאות , במכללה האקדמאית כנרת , בעמק הירדן.
מטרת תוכנית הלימודים:
להכשיר כח אדם אקדמי , ברמה גבוהה ביותר , של מנהלים בתחום המלונאי , שיהווה את העתודה בארץ בכל הקשור עם תפעול וניהול תעשיית המלונאות , עפ"י אמות מידה וסטנדרטים המקובלים בעולם . בוגרי תוכנית הלימודים יוכלו להשתלב במגוון תפקידים רחב בתחומי המלונאות , הכוללים תכנון, תפעול , ניהול ובקרה הן ברמת המלון הבודד והן ברמת הרשת המלונאית.
תוכנית הלימודים:
התוכנית כוללת לימודים מקצועיים במלונאות ובניהול מזון ומשקאות ואפשרות להשתלב בלימודים לתואר אקדמאי בניהול תיירות ובמלונאות.
לימודי מקצוע במלונאות , באירוח ובמזון ומשקאות:

הקניית ידע מקצועי רב תחומי באגפים המרכזיים במלון , תוך עבודה מעשית , אשר יחד יסייעו לבוגר למלא בעתיד מגוון תפקידים ניהוליים בתחום המלונאות.

תחומי הלימוד כוללים לימודי אגף חדרים ואגף מזון ומשקאות , תוך שילוב סטאג' בבתי מלון שונים בארץ.

התמחות במקצועות הניהול המלונאי , תוך דגש למתן מענה לאתגרי התעשייה המלונאית במושגי איכות השירות , תחרותיות ומיומנויות ניהול, מנהל עסקים במלונאות ומערכות מידע . במסגרת זו ילמדו הטכניקות העדכניות ביותר ויתבצעו הרצאות , סדנאות וסיורים. הלימודים מתקיימים במכללת רימונים.

לימודים אקדמאיים:

מסלול לתואר ראשון של המכללה כנרת בעמק הירדן : B.A בניהול תיירות ומלונאות.

התואר האקדמי בניהול תיירות ומלונאות מעניק כלים ניהוליים חשובים , ראייה אסטרטגית והעמקה הנדרשת למנהלים באגף המלונאות והתיירות .

לימודי התואר משלבים לימודים עיוניים, סיורים מקצועיים , התנסות ומחקר מעשיים באתרי תיירות ונופש ברחבי הארץ. הלימודים מתקיימים במכללה האקדמית כנרת בעמק הירדן.

בוגרי מנהל מלונאות ברימונים זכאים להכרה בלימודים קודמים ,
פטור בסך עד 30 נקודות זכות (מתוך סה"כ 120 נקודות זכות לתואר).

תעודות:

בוגר שיסיים את כל המטלות כנדרש , יקבל את התעודות הבאות:

  • מינהל מלונאות- תעודה מקצועית של משרד התמ"ת.
  • מינהל מלונאי בכיר- משרד התיירות.
  • B.A בניהול תיירות ומלונאות- המכללה האקדמית כנרת בעמק הירדן.
תנאי קבלה:
  • תעודת בגרות ישראלית מלאה או שוות ערך , בהתאם לתנאי המחלקה לניהול תיירות ומלונאות.
  • ציון בגרות חיובי באנגלית 4 יחידות .
  • ציון במבחן הפסיכומטרי , בהתאם לתנאי המחלקה לניהול תיירות ומלונאות.
  • לשם קבלת הפטורים יידרש הסטודנט להציג דיפלומה וגליון ציונים מפורט מטעם מכללת רימונים .
  • מומלץ להצטייד בהמלצות ממקומות עבודה קודמים ונוכחיים .
  • ממולץ להצטייד בהמלצות מבית הספר למלונאות "רימונים".
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד