על מנת לרכוש מיומנויות מקצועיות בתחום הבישול הקלאסי , גיבשנו תוכנית לימודים עשירה ומגוונת ,המקנה ידע נרחב לבישול נכון ולמיצוי מקסימלי של חומרי הגלם.
מטרת התוכנית:
להקנות לתלמיד מיומנויות מקצועיות בענף הטבחות, לטפח בתלמיד את אומנות הבישול וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח במטבחי בתי מלון , מסעדות, ובתי הארחה , אולמות אירועים , חברות קייטרינג ועוד…
למי מיועדת התוכנית?
- לכל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר.
- לכל מי שמעוניין לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי , מעניין וטעים.
- לכל מי שמעוניין להעשיר את התחביב ולשנותו למקצוע.
נושאי לימוד נבחרים:
- מבוא לעולם הגסטרונומיה
- תברואת מטבחים
- תזונה
- כשרות
- מנות עיקריות : בקר ,בעלי כנף ודגים
- מנות ראשונות וביניים
- שיטות בישול והכנת מזון
- מרקים ורטבים
- תורת החומרים
- צורות חיתוך
- ציוד ומכשור
- תוספות: אורז, פסטה ותפו"א
- מטבח קר
- קונדיטאות, אפיית לחם
- סדנאות שפים אורחים
- סטאג'
תנאי קבלה:
- ראיון אישי
- ידיעת השפה העברית
מבנה הלימודים:
כ-8 חודשים, פעמיים בשבוע, בין השעות: 21:00- 16:00.
תוכנית הלימודים בהיקף של,424 שעות לימוד, עיוני ומעשי ,לא כולל סטאג'.
במשך הקורס חובה לצאת לסטאג' של 160 ש' , במטבחי מלונות , מסעדות אולמות אירועים ועוד…
תעודת סיום:
- תעודת הגמר מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.
- מועמדים שלהם שלוש שנים ניסיון מוכח במקצוע – יוכלו לגשת למבחני הסיווג – טבחות סוג 1 באומנות הבישול.
הערה: שכר הלימוד כולל כלי עבודה אישיים ואינו כולל ביגוד מקצועי.
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>