שוב לא הצליחה העוגה? הסופלה תמיד נופל? איך עושים את הקישוט הזה?
קונדיטאות זה אומנות בפני עצמה הנשענת על משמעת אישית מקצועית
וקפדנות ללא פשרות.
את כל התשובות לשאלות אנחנו נספק. במכללת רימונים, תוכלו לרכוש את הידע המקצועי תוך כדי התנסות מעשית בכל הקשור לתחום הקונדיטאות.
בנוסף, במסגרת קורס קונדיטוריה תלמדו גם קורס אפייה מקיף שיהפוך אותכם למקצוענים בתחום האפייה – החל מלחמים ועד עוגות. השפים המומחים שלנו, בעלי ניסיון מעשי של שנים, יתמכו בכם בתהליכי הערבוב, הלישה והאפייה, שיהפכו אתכם להצלחה מסחררת!
קורס אפייה שלנו אינו מוגבל רק לתיאוריה. בקורס שלנו תחוו שיעורים מעשיים שבהם תצברו ניסיון מעשי, תלמדו את כל הטריקים של המקצוענים, מיצירת סופלה אוורירי שלא נופל לעולם ועד לשליטה באמנות קישוט העוגה. קורס אפייה במכללת רימונים הוא יותר מסתם שיעור, זה מסע שיהפוך אתכם לאופים מיומנים. אנו מבינים כי קונדיטוריה עומדת בצומת של מדע ואמנות, הדורשת משמעת, דיוק ויצירתיות. בנינו את הקורס שלנו כך שישקף את האיזון הזה, אז אל תתנו לעוגה נוספת ליפול. הירשמו לקורס אפייה שלנו עוד היום והפכו את התשוקה שלכם למיומנות שמרשימה. במכללת רימונים, אנו נדריך אתכם בכל שלב במסע האפייה שלכם. בואו נתחיל לאפות כמו מקצוענים ביחד!
מטרות קורס קונדיטוריה למתחילים
- להקנות לתלמיד מיומנויות בענף הקונדיטאות.
- לפתח מודעות לאפיונים המרכזיים של התפקיד הקונדיטור וחשיבותו במשק בכלל ובענף הארחה בפרט.
למי מיועד קורס קונדיטוריה למתחילים
- לכל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר.
- לכל מי שמעוניין לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומתוק.
- לכל מי שמעוניין להעשיר את התחביב ולשנותו למקצוע.
נושאי לימוד נבחרים בקורס קונדיטוריה למתחילים
- תורת המקצוע
- תורת חומרי הגלם
- ציוד ומכשור
- תזונה ותברואה
- כשרות
- סוגי בצקים
- לחמים, לחמניות ומאפים מלוחים
- עוגות פאי, פירות, אגוזים
- טורטים ועוגות קרם
- מגוון קינוחים
- בר וינאי
- פטיפורים ועוגות זילוף
- עוגות כלה
- מנות קינוח
- פיסול במרגרינה
- קישוטי מרציפן
- שוקולד ופרלינים
מבנה הלימודים בקורס קונדיטוריה למתחילים
תוכנית הלימודים בהיקף של 323 ש"ל, עיוני ומעשי, במשך 63 מפגשים, במשך הקורס חובה לצאת לסטא'ג 80 שעות
כ- 8 חודשים, פעמיים בשבוע, בין השעות 16:00 ל- 20:00.
תנאי קבלה לקורס קונדיטוריה למתחילים
- ראיון אישי
- ידיעת השפה העברית
תעודת סיום קורס קונדיטוריה למתחילים
- קבלת תעודת גמר מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.
- מועמדים שלהם שנתיים נסיון מוכח במקצוע- יוכלו לגשת למבחנים הסיווג: לימודי קונדיטוריה סוג 1.
הערה: שכר הלימוד כולל כלי עבודה, ואינו כולל ביגוד מקצועי.