מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכה
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכה
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
סדנת שמרים
ראשי » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » סדנת שמרים

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » סדנת שמרים

סדנת שמרים

ריח של בצק שמרים טרי מהתנור הוא אחת החוויות הכי מרגשות במטבח. אם גם אתם חולמים להכין עוגות שמרים מושלמות, עם בצק אוורירי ומילויים מפנקים כמו בקונדיטוריה מקצועית, סדנת שמרים היא הדרך הנכונה להתחיל.  בואו להכיר את הסדנת שמרים המובילה של מכללת רימונים, מה מלמדים בסדנא וכיצד לבחור את הסדנה שהכי מתאימה לך.

מה זה סדנת שמרים ומה לומדים בה?

יסודות העבודה עם שמרים

סדנת שמרים היא מפגש מעשי שבו לומדים את כל הסודות להצלחה בהכנת מאפי שמרים. הסדנא משלבות ידע תיאורטי והתנסות מעשית, כשהמוקד הוא הבנת התהליכים שעובר הבצק.

במהלך הסדנה תלמדו על סוגי השמרים השונים, יחסי החומרים בבצק, וחשיבות הטמפרטורה והלחות. החלק העיוני כולל הסברים על תפקיד הגלוטן ותהליך ההתפחה, בעוד החלק המעשי מתמקד בלישה נכונה וטכניקות קיפול.

סוגי מאפים שלומדים להכין

קרם פטיסייר – קרם וניל עשיר, קטיפתי ומעודן שמהווה בסיס מושלם לקינוחים מרהיבים ולמאפים שמחפשים שדרוג מתוק במיוחד.
סינבון קלאסי – שבלולי קינמון אווריריים, ריחניים וממכרים, עם זיגוג מתוק שממלא את המטבח בניחוחות של בית.
קראנץ שמרים – מאפה מרשים בשכבות מתפצחות, משולב במילויים כמו שוקולד, אגוזים או קינמון – חגיגה של טעם ומרקם.
רוגלך שמרים – קלאסיקה ישראלית עם טוויסט – נלמד למלא, לגלגל ולאפות רוגלך במגוון טעמים שאי אפשר לעמוד בפניהם.
פוקצ'ה מתוקה – גרסה מפתיעה ומרעננת לפוקצ'ה האיטלקית: עם שוקולד, פירות עונתיים ותבלינים מיוחדים – מושלם לקינוח או לנשנוש אחר הצהריים.

כל משתתף יוצא עם ידע פרקטי, טיפים מאנשי מקצוע, ומאפים חמים ביד – שלא לדבר על חיוך על הפנים.


אתם מרחק קליק מסדנת שמרים מפנקת! דברו איתנו!

סדנת שמרים של מכללת רימונים

למי מתאימה סדנת שמרים?

  • לחובבי אפייה שרוצים לשדרג את הידע והטכניקה

  • למי שחושש מבצקי שמרים ומחפש ביטחון וכלים נכונים

  • לקבוצות, משפחות או ימי גיבוש ניתן להזמין סדנת שמרים פרטית, עם התאמה מדויקת לצרכים שלכם.

  • לכל מי שרוצה לפנק את עצמו או אחרים בחוויה מהנה וטעימה

נוהלי הרשמה והשתתפות

  • ההרשמה לסדנאות מתבצעת דרך האתר. ניתן לקבל פרטים נוספים גם בטלפון: 04-6728591/552.

  • הסדנאות מיועדות לבני 18 ומעלה. מגיל 14 – ניתן להשתתף בליווי מבוגר שגם נרשם.

  • כל נוכחות בסדנה – כמשתתף, מלווה או צופה – מחייבת תשלום מלא.

רוצים להצטרף לחוויה קולינרית מתוקה במיוחד?

שריינו את מקומכם עכשיו והבטיחו לעצמכם מקום בסדנה שכולה ריחות, טעמים ולמידה מהנה


סדנת שמרים מעניינת אתכם? דברו איתנו!

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • קורס קוסמטיקה
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד