מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
ראשי » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע

קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע

למי מיועדת ההשתלמות?

טבחים ואנשי מקצוע בתחום הקולינריה המעוניינים להרחיב את הידע המקצועי בתחום הקונדיטאות והאפייה.

היקף ההשתלמות:

120 ש"ל , 15 מפגשים , בין השעות 08:00-15:00

מתכונת קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע

השתלמות במתכונת מעשית: לימוד ותרגול אישי של כל משתתף עפ"י תוכנית הלימודים.
בסיום כל מפגש יורשה לתלמידים לקחת עימם את המוצרים.

נושאי הלימוד:

– שיטות וטכנולוגיות אפיה וחומרי הגלם.
– עולם האפיה Boulangerie , בצקים: רבוך , שמרים , פריך , עוגות בחושות , עוגות אישיות ועוגיות.
– עולם הקונדיטוריה Patisserie , זילופים , קינוחים , זיגוג , שוקולד , מקרונים , עיטורים עיצובים ופרזנטציה.

שכר לימוד: 7800 ₪ כולל מע"מ

שכר הלימוד כולל: ג'קט מקצועי , סינר מקצועי , חוברת קורס.

לעומדים בדרישות הקורס תוענק תעודת "יסודות הקונדיטאות והאפייה".

לפרטים והרשמה: חגית רחמים 04-6728591

פרסום לקורס קונדיטוריה מקצועי

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>

נושאי הלימוד

מס מפגש נושאי לימוד
1עיוניתורת גומי הגלם: קמחים, סוכר וממתיקים, שמנים ושומנים , ביצים , מתפיחים – שמרים , סודה לשתיה, אבקת אפיה , מחמצת , שוקולד , משפרי אפיה , מקרישים , תבלינים בקונדיטוריה, מוצרי חלב ותחליפים.
2מעשי

בצק שמרים כרוך , טכניקות קיפול.

הכנת מאפים ומילית ל: קרואסונים, רוגלך , דניש

3מעשיבצק פריך למוצרים מתוקים ומוצרים מלוחים. הכנת מוצרים לפאי: פקאן קרמל מלוח ושוקולד , פאי פירות , מאפינס גזר.
4מעשיעוגות אישיות: היער השחור , לוטוס
5מעשיבצק רבוך: אקלר , עוגת סנט הונרה , פחזניות בציפוי קראסט. מיליות: קרם פטיסייר דיפלומט בטעמים שונים
6מעשיעוגיות , אלפחורס , עוגיות מושלגות בטעם תפוז
7מעשימקרונים במבחר צבעים ומיליות שונות
8מעשיבצק שמרים עשיר: סברינה בטכניקות שונות כקינוח אישי וקינוח למזנונים
9מעשיבצק שמרים פלונדר צרפתי: מאפים שונים , גימורים מגוונים, מיליות מגוונות
10מעשיקינוחים אישיים: מוסים , פירות , שוקולד בכוסות
11מעשימאפים מהמטבח המזרחי: בקלאווה , מלבי , כנאפה , מילפיי, בושה פירות (בצק עלים מוכן)
12מעשיעוגיות: גרנולה , פירות יבשים , שוקו צ'יפס, קוקילידה , פיסטוק.
13מעשילחמים , פוקצ'ות , פיצות , פיתות , אפיה בטאבון
14מעשיעוגות אישיות: מוסים בטעמים וציפויים שונים, שוקולד , גלאסג'
15מעשיפרוייקט גמר מעשי: הכנת 4 מוצרים שונים והכנתם לתצוגת ראווה

לפרטים והרשמה: חגית רחמים 04-6728591

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד