מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכה
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכה
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
סדנת עוגיות
ראשי » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » סדנת עוגיות

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » סדנת עוגיות

סדנת עוגיות

אי פעם חלמתם להכין עוגיות ביתיות מושלמות שנראות כאילו יצאו מקונדיטוריה יוקרתית? סדנת עוגיות במכללת רימונים היא ההזדמנות שלכם ללמוד את כל הסודות, הטכניקות והטיפים המקצועיים שיהפכו אתכם לקונדיטורים ביתיים מוכשרים.

מה לומדים בסדנת עוגיות?

טכניקות בסיסיות להכנת בצק

  • הכרת סוגי הבצקים השונים: בצק פריך, בצק חמאה, בצק שקדים ועוד
  • עקרונות עבודה עם חומרי גלם: קמח, חמאה, סוכר וביצים
  • טכניקות לישה נכונות למרקם מושלם
  • סודות לבצק שלא מתפזר ושומר על צורתו

שיטות עיצוב וקישוט מקצועיות

  • חיתוך עוגיות בצורות מגוונות
  • עבודה עם שקיות זילוף וקצוות שונים
  • הכנת אייסינג רויאל (Royal Icing) ברמה מקצועית
  • טכניקות ציור וקישוט מתקדמות
  • שימוש בצבעי מאכל, נצנצים וקישוטים

סוגי עוגיות שלומדים להכין

במהלך הסדנה תלמדו להכין מגוון עוגיות:

  • עוגיות אמסטרדם – עוגיות שוקולד עשירות ומפתות שיציפו את הבית בריח מדהים
  • מגולגלות קקאו – בצק עדין ורך עם מילוי קקאו מושלם שנמס בפה
  • עוגיות שוקוצ'יפס מושחתות – הקלאסיקה שכולם אוהבים, בגרסה הביתית המנצחת
  • עוגיות פיסטוק ופקאן – קומבינציה מרתקת של אגוזים פריכים שיוצרת טעם בלתי נשכח

סודות האפייה המושלמת

  • טמפרטורת תנור אופטימלית לכל סוג עוגייה
  • זמני אפייה מדויקים למרקם רצוי
  • טיפים למניעת שריפה או חוסר אפייה
  • טכניקות לשמירה על צבע וצורה
  • קירור וגמר נכון
אתם במרחק קליק מסדנת עוגיות מפנקת! דברו איתנו!

סדנת עוגיות

למי מתאימה הסדנה?

למתחילים

אין צורך בניסיון קודם! הסדנה בנויה כך שגם מי שמעולם לא אפה יצליח להכין עוגיות מדהימות. נתחיל מהבסיס המוחלט ונתקדם בהדרגה.

לחובבי אפייה שרוצים להשתפר

אם אתם כבר אופים בבית אבל רוצים לשדרג את הטכניקה, ללמוד טריקים מקצועיים ולהרחיב את הרפרטואר – הסדנה תעניק לכם כלים חדשים ומרתקים.

למי שרוצה להפוך תחביב למקצוע

חולמים לפתוח עסק ביתי למכירת עוגיות? הסדנה תיתן לכם את הבסיס המקצועי, הטכניקות והביטחון הנדרשים כדי להתחיל לעבוד בתחום.

להורים וילדים (מעל גיל 14) – פעילות מחברת ומהנה

הסדנה היא חוויה משפחתית נהדרת! ילדים (מגיל 14 ומעלה בליווי הורה) יהנו מהיצירתיות, המגע עם החומרים והכיף של האפייה המשותפת.

למה דווקא סדנת עוגיות במכללת רימונים?

צוות מרצים מקצועי ומנוסה

במכללת רימונים אתם לומדים מהטובים שבתחום – שפים ופטיסרים מקצועיים עם ניסיון עשיר בתעשיית המזון והקונדיטוריה. המרצים שלנו לא רק מלמדים טכניקות, אלא גם משתפים בניסיון המעשי שלהם, בטעויות נפוצות ובדרכים להימנע מהן.

מתקנים מתקדמים ומאובזרים

הסדנאות מתקיימות במטבחי הלימוד המודרניים של המכללה, המצוידים בכל הציוד המקצועי הדרוש: תנורי אפייה מתקדמים, מיקסרים תעשייתיים, כלי עבודה איכותיים וחומרי גלם ברמה הגבוהה ביותר.

למידה מעשית וחוויתית

זו לא הרצאה פרונטלית – זו חוויה! בסדנת עוגיות שלנו תשימו ידיים לבצק, תלושו, תגלגלו, תקשטו ותאפו בעצמכם. כל משתתף מקבל תחנת עבודה אישית ועובד בקצב שלו, תוך קבלת הדרכה אישית מהמרצה.

קבוצות קטנות ואינטימיות

אנחנו שומרים על קבוצות מצומצמות כדי להבטיח שכל משתתף יקבל תשומת לב אישית, יוכל לשאול שאלות בחופשיות וילמד בקצב הנוח לו.

אתם במרחק קליק מסדנת עוגיות מפנקת! דברו איתנו!

סדנת עוגיות מעניינת אתכם? דברו איתנו!

המכללה
  • אודות מכללת רימונים טבריה
  • חזון המכללה
  • הנהלת המכללה
  • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
  • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
  • גלריית תמונות
פרטי התקשרות

מרכז מידע : 04-6728553

  • Facebook
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • לימודי מלונאות
  • סדנאות בישול
  • קורס קוסמטיקה
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
עקבו אחרינו:)
Facebook Youtube
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

רימונים משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות

מדיניות פרטיות AtarimTR
גלילה לראש העמוד