מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
קורס אפיית לחמים

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס אפיית לחמים

קורס אפיית לחמים

סגל המגמה

אפיית לחם הינה מלאכה קלה, למרות שרבים נרתעים מאפיית לחם בגלל התהליך המתמשך הכרוך בשלבים. אולם העבודה אינה קשה כלל, והתוצאה אינה ניתנת להשוואה למוצר דומה קנוי. הריח האופף את המטבח והסיפוק האישי שווים את ההתנסות. אנחנו מכללת רימונים ניתן את ההדרכה, המתכונים והכלים בקורס לחם שלפניכם.

מה בתוכנית?

לימוד כללי העבודה של הכנת הלחם, היכרות עם הסוגים השונים של הקמח והשפעתם על המוצר.
הכנת סוגים שונים של לחמים, הכנת מחמצת ושימורה, יחד עם דגשים תיאורטיים ומעשיים לעבודה נכונה עם לחם.


נשמע לכם מעניין? דברו איתנו!

נושאי לימוד נבחרים בקורס אפיית לחם:

  • מבנה חיטה
  • סוגי קמחים
  • מרכיבי הבצק השונים וחשיבותם
  • סוגים שונים של לחמים: לחם הונגרי, לחם איטלקי, לחם דגנים, פוקצ'ה, לחם אגוזים.
  • לחמניות, חלות, פיתות ועוד...
  • הכנת סוגי מחמצות שונים.
  • לחמניות ג'ינג'ר ולימון.
  • קעריות מרק מבצק לחם .(להגשת מרקים)
  • לחמניות קוקטייל המבורגר.
  • בגט בתוספת מחמצת.
  • לחמניות שוקולד.
  • לחמניות מקמח תירס - פולנטה
  • לחמניות לימון ובזיליקום.
  • לחם מקמח קינואה.
  • פוקצ'ות
  • לחם תפוחי עץ ואגוזים
  • לחם בריאות בתוספת חיטה מונבטת.
  • לחם פירות שטולן.
  • לחם חצילים וטחינה.
  • מבחר קליעות לחלות ולחמניות.
  • לחמניות סקונס.
  • לחמניות נענע וסילן.
  • לחם פומפרניקל

מבנה הלימודים בקורס אפיית לחמים:

105 ש"ל, במשך 21 מפגשים, פעם בשבוע, בין השעות: 20:00 - 16:00.

שיטת הלימוד בקורס אפיית לחמים

השעורים בקורס אפיית לחם מתבססים על הדגמות של השף ותרגול מעשי. כל משתתף מערבב, לש, מרדד ואופה בעצמו.
משתתפים יאפו, יטעמו ואת הנותר ייקחו הביתה לטעימות המשפחה.
הלימודים מתקיימים בסדנא לימודית מצוידת היטב.

דרישות קורס אפיית לחמים:

  • השתתפות מלאה בכל השיעורים בקורס לחם.
  • מבחן עיוני + מעשי בציון 80 לפחות.
  • מדים מקצועיים , כולל נעלי עבודה בטיחותיים.

נשמע לכם מעניין? דברו איתנו!


בואו להציץ בתמונות מקורס אפיית לחמים ברימונים!

96622926_3087619664633021_4802444804740874240_n96622926_3087619664633021_4802444804740874240_nPreview
קורס אפיית לחמיםקורס אפיית לחמיםPreview
קורס אפיית לחמיםקורס אפיית לחמיםPreview
קורס לחםקורס לחםPreview
קורס לחםקורס לחםPreview
קורס לחםקורס לחםPreview
קורס אפיית לחמיםקורס אפיית לחמיםPreview
קורס אפיית לחמיםקורס אפיית לחמיםPreview
קורס אפיית לחמיםקורס אפיית לחמיםPreview

קורס אפיית לחמים מעניין אתכם? דברו איתנו!

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד