מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס קונדיטוריה – סוג 1

קורס קונדיטוריה – סוג 1

האם אתם מוכנים לצאת להרפתקה טעימה בעולם הקונדיטוריה? קורס קונדיטוריה של מכללת "רימונים" כאן כדי להגשים לכם את החלומות הקולינריים! שחררו את היצירתיות שלכם ולמדו את אמנות יצירת קינוחים מעוררי תיאבון, מאפים שאי אפשר לעמוד בפניהם ופינוקים מפתים. המדריכים המנוסים שלנו יהיו שם לכל אורך הדרך, יחלקו מהמומחיות שלהם וידריכו אתכם בעולם הקונדיטוריה המרתק. בין אם אתם מעוניינים ליצור שוקולדים דקדנטיים, לעצב עוגות מדהימות או לחקור את אמנות הסוכר, קורס קונדיטוריה שלנו הוא המקום המושלם לתת דרור לדמיון שלכם לנסוק. אל תפספסו את ההזדמנות המדהימה הזו להפוך את האהבה שלכם לאפייה ליצירת מופת. הירשמו עוד היום לקורס קונדיטוריה ותנו להרפתקה שלכם להתחיל!

קורס קונדיטוריה – המטרה

קורס קונדיטוריה יקנה לתלמיד מיומנויות בענף הקונדיטאות ולפתח מודעות לאיפיונים המרכזיים של תפקיד הקונדיטור וחשיבותו במשק בכלל ובענף ההארחה בפרט. כמו כן להכשירו כקונדיטור בבית המלון, מסעדות, בתי הארחה וקונדיטוריות פרטיות.

נושאי לימודי קונדיטוריה נבחרים

  • תורת האירוח
  • אומנות, גרפיקה ופיסול
  • ביקורת מזון ומשקאות
  • יזמות עסקית
  • תקשורת בינאישית והכוון מקצועי
  • מבוא למחשבים
  • תזונה/ תברואה
  • כשרות וחגי ישראל
  • עזרה ראשונה ובטיחות
  • סיורים מקצועיים
  • הרצאות אורחים ומומחים
  • סטאג'
  • תורת חומרי הגלם
  • ציוד ומיכשור
  • סוגי הבצקים, ומגוון מוצריהם
  • לחמים , לחמניות ומאפים מלוחים
  • עוגות פאי, פירות, אגוזים
  • טורטים ועוגות קרם
  • מגוון קינוחים
  • תכנון בר וינאי
  • פטיפורים ועוגות זילוף
  • שוקולד, מרציפן וסוכר
  • אפיית לחמים
  • מבוא למלונאות

מבנה הקורס

משך הקורס כ- 8 חודשים , לימודי יום בשילוב ערב.

שלב א'
לימודים  עיוניים ומעשיים  3 ימי לימוד בשבוע

** מומלץ בתקופת הלימודים לבצע סטאג'

התמחות מעשית בבתי מאפה, בקונדיטוריות של בתי מלון ,במסעדות וחברות קטריניג

שלב ב'
בשלב זה  של קורס קונדיטאות סוג 1 משתתפי הקורס יתחילו לתרגל ולעשות חזרות לקראת בחינות הגמר הממשלתיות שיקנו להן את התעודה הנחשקת

תנאי קבלה

  • מתקבלים מועמדים מעל גיל 20.
  • השכלה- 12 שנות לימוד.
  • ידע בסיסי באנגלית, שפות נוספות יתרון.
  • מבחן קבלה.
  • ועדת קבלה- ראיון אישי.
  • עולים חדשים- לאחר אולפן ב' , או שליטה טובה מאד בעברית.

*הערה: שכר הלימוד כולל ערכת כלי עבודה מקצועיים , ואינו כולל ביגוד מקצועי.

תעודות סיום

תעודת סיוג מקצועי קונדיטאות סוג 1 מטעם משרד העבודה
תעודת גמר מטעם מכללת רימונים

מוכר לקרן פקדון לחיילים משוחררים

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>

למה ללמוד קורס קונדיטוריה?

אם אתם חובבי אפייה או רוצים להתמקצע בתחום האפייה, במכללת רימונים תוכלו להתאים לכם לימודי קונדיטוריה. מקורס קונדיטוריה למתחילים ועד קורס קונדיטוריה סוג 1 יאפשרו לכם התפתחות מקצועית בתחום, הגשמה אישית וביטוי יצירתי ויעלו את הקימוחים שלכם לרמה אחרת

למה לימודי קונדיטוריה דווקא במכללת רימונים?

מכללת רימונים הינה מוסד מוביל בלימודי מלונאות, הכשירה במהלך השנים אלפי בוגרים והכל במקצועיות ובהכוונה לשילוב בשוק העבודה והכל בפיקוח ומימון של משרד העבודה. מכללת רימונים מסייעת לבוגריה להשתלב בשוק העבודה ולכן לימודי קונדיטוריה כדאי דווקא אצלנו

מהם מסלולי לימודי קונדיטוריה המוצעים?

קורס קונדיטוריה – סוג 1, או קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב

מי המרצים בקורס קונדיטוריה?

שפים מומחים עם ניסיון עשיר בתחום הקונדיטאות בבתי מלון ומסעדות,

מהי מתכונת הלימודים בקורס קונדיטוריה?

קורס קונדיטוריה רמה 1 – לימודים של שמונה חודשים בלימודי בוקר כולל שלב מעשי
קורס קונדיטוריה למתחילים – 63 מפגשים וסטאז' של כשמונה חודשים

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד