מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
"פותחים שולחן" בישול לחובבים

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס בישול בצפון – קורס בישול למתחילים

קורס בישול בצפון – קורס בישול למתחילים

"פותחים שולחן" קורס בישול לחובבים במכללת רימונים

האם אתם להוטים לשפר את כישורי הבישול שלכם? האם אתם חשים מאוימים מהמטבח? אל דאגה! מצאתם את הפיתרון!  קורס בישול המקיף שלנו הוא השער לשליטה באמנות יצירת מנות מענגות. עם תוכנית לימודים המיועדת לכל רמות המיומנות. הקורס בישול של מכללת רימונים נחשב לקורס בישול בצפון הכי טוב וברמה גבוהה. הקורס כולל בתוכו הכשרה מעשית ותיאוריה שתעלה את יכולת הבישול שלכם פי כמה רמות. בואו ללמוד טכניקות בישול שונות משפים המומחים שלנו. בקורס בישול של מכללת רימונים לא רק תלמדו לבשל, אלא ליצור יצירות מופת קולינריות בביטחון ובקלות. המסע שלכם מתחיל כאן!

קנו לעצמכם מתנה – קורס בישול בצפון!

במסגרת הקורס בישול תלמדו על כל נושא קולינרי שעולה בדעתכם.
הלימודים כוללים סדנאות שהן בעצם שיעורי בישול ואפיה (שיעזרו לכם להפתיע את המשפחה וחברים) במסגרתן תלמדו על הכנת מאכלי עמים, פשטידות, לחמים וקינוחים מיוחדים.
הסדנאות ברמה מקצועית גבוהה ויחס אישי.

למה כדאי לקחת קורס בישול למתחילים?

  1. חסכון בזמן ובכסף: לימוד בישול מאפשר לכם להכין אוכל בריא וטעים בבית, כך שתמצאו אתכם מוותרים על מסעדות יקרות ונהנים מבישול ביתי מושקע ומפנק.
  2. פיתוח ביטחון במטבח: קורס בישול למתחילים מקנה לכם כלים בסיסיים וחשובים, כמו חיתוך נכון של ירקות, טכניקות טיגון, אפייה, ועוד.
  3. הבנת טעמים ושימוש בחומרי גלם: בקורס בישול תלמדו על שילוב טעמים נכון, שימוש בתבלינים ובחומרי גלם איכותיים.

נושאי לימוד נבחרים:

  • מנות ראשונות, מנות ביניים
  • סלטים
  • תבשילי בעלי כנף
  • קדירה ביתית
  • מרקים
  • מתכוני בשר
  • בצקים בסיסיים
  • חטיפי אירוח +ממולאים
  • אפיית לחמים
  • תבשילי דגים
  • פסטות , רטבים , פשטידות
  • מנות צימחוניות
  • מנות קינוח
  • תבשילי עמים ועדות

התוכנית ניתנת לשינוי עפ"י דרישת המשתתפים.

קורס בישול למתחילים
קורס בישול למתחילים

מבנה הלימודים בקורס בישול למתחילים

תוכנית בהיקף של 50 ש"ל , מעשי , במשך 10 מפגשים.
פעם בשבוע בין השעות 16:00-20:00.

שיטת הלימוד

  • מבשלים, מטגנים, אופים, לשים ומרדדים.
  • השיעורים מתבססים על הדגמות השף ותרגול מעשי.
  • בסיום כל סדנא פותחים שולחן עם יין טוב.

תעודת סיום

תעודת הגמר מותנת בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.


נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד