מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving 1

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס חיתוך פירות

קורס חיתוך פירות

סגל המכללה

קורס עיצוב פירות וירקות, פיסול וקישוט מזון – carving

בהדרכת: טטיאנה ליפשיץ

מטרות קורס חיתוך פירות

    • ללמוד טכניקות חיתוך פירות בצורות בפיסול ובעיצוב פירות וירקות ויצירת קישוטי מזון.
    • לפתח מיומנות אומנותית בתחום המזון , פיתוח מוטוריקה עדינה , וחשיבה יצירתית.
    • ללמוד לעצב מנות באמצעות גילוף פירות וגילוף ירקות  באירועים , חגים ומסיבות.

למי מיועד קורס חיתוך פירות?

    • הקורס מיועד לטבחים ולשפים המעוניינים לשלב בעבודתם המקצועית גילוף פירות וירקות.
    • הקורס מיועד לכל אדם חובב אומנות המעוניין לשמח את הסובבים אותו עם קישוטי מזון ולהפתיע בעיצובים מרהיבים.
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס

מתכונת קורס חיתוך פירות:

  • 24 ש"ל , 6 מפגשים , 4 ש"ל בכל מפגש, בימי שני 16:00-19:00 .
  • הקורס במתכונת של הדגמות והתנסות אישית.
  • במפגש האחרון על התלמיד להציג קומפוזיציה חגיגית ממבחר פירות וירקות תוך שימוש בכל הטכניקות שנלמדו במהלך הקורס.

נושאי הלימוד בקורס חיתוך פירות:

  • בטיחות בעבודה
  • מבוא לגילוף ועיצוב מזון (מצגת)
  • גילוף קישוטים פשוטים ומורכבים ממגוון של ירקות ופירות: מלפפון , פלפל , עגבניה , כרוב , חציל , גזר , שומר , קולורבי , מלון , אבטיח , דלעת , צנון , סלק , תפוחי עץ ועוד.

מגוון הירקות והפירות תלוי בעונות השנה.

סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס

הערות:

  • בכדי להגיע למיומנות גבוהה בגילוף פירות וירקות יש לתרגל גם בבית את הנלמד בשיעורים.
  • בסיום כל שיעור יינתנו משימות לתרגול בבית.
  • הופעה אישית: ג'קט טבח , או חולצה לבנה , נעלי בטיחות , ציפורניים גזוזות , ללא לכה , ללא תכשיטים , שיער אסוף.
  • ניקיון המטבח: באחריות המשתתפים לנקות את עמדת העבודה האישית.
  • אין לעזוב את מקום הלימוד ללא הודעה למדריכה.
  • יש להצטייד בכלים מהבית לצורך לקיחת העיצובים בסיום כל שיעור.
  • נא להימנע מאיחורים והיעדרויות: על כל היעדרות נא להודיע מראש למדריכה.
  • תעודת גמר: תעודת גמר מותנת בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.
  • ספר קורס: מומלץ לצלם את העיצובים בכל שיעור ולהכין ספר קורס.

המחיר כולל: חומרי גלם לתרגול , ערכת כלים מקצועית , סינר מקצועי.

תעודת גמר: לעומדים בדרישות הקורס תוענק תעודת גמר: עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving , מטעם מכללת רימונים.

סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
סדנת פיסול בירקות ופירות ההרשמה בעיצומה לקדם את הקורס
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד