מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
אומנות הבישול סוג 5- מסלול הסמכה לשפים

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » לימודי שף – טבחות סוג 5: מסלול הסמכה וקורס שף מתקדם

לימודי שף – טבחות סוג 5: מסלול הסמכה וקורס שף מתקדם

שף, מהמילה הצרפתית CHEF, הוא אחד התפקידים המבוקשים בענף הקולינריה.

השף הינו הסמכות הבכירה בתכנון אופיו הקולינרי של מסעדות, בתי מלון, אולמות אירועים ועוד.
השף אחראי על יצירת התפריטים והמתכונים, ניהול והכשרת העובדים, תכנון וניהול שטחי האחסון והקירור, חישוב עלויות, תמחור, פחת ובניית עצי מוצר Foodcost.
משף סוג 5 נדרש התמקצעות ושליטה במגוון רחב של ידע בניהול עסקי.

קורס זה מכשיר לתפקיד שף ומעניק את הידע הדרוש למי שמעוניין לפתח קריירה בעולם לימודי הבישול ולהגיע לרמות הגבוהות ביותר במטבח המקצועי.

מטרת התוכנית

 לימודי בישול מתקדמים כהכנה למבחני הגמר. אמנות הבישול סוג 5, בפיקוח משרד העבודה.

נושאי הלימוד בלימודי שף:

  • ניהול מערכות הזנה והסעדה
  • טרמינולוגיה מקצועית
  • ביקורת מזון ומשקאות
  • ניהול רכש וקניינות
  • תכנון תפריטים
  • תורת הבישול
  • ניהול והנעת צוות
  • הגיינה תברואת מזון
  • ניהול חונכות והדרכה
  • חזרות ותרגול למבחני הגמר
  • תזכורת ותרגול לועדת הסמה
  • מגדנאות
  • יחסי עובד מעביד
  • תכנון מטבחים וציוד
  • תזונה ובישול בריא
  • חונכות והדרכה

למי מיועדת התוכנית?

לימודי שף מיועדים לטבחים העונים על הקריטריונים הבאים:
בעלי ותק מקצועי של לפחות שנה לאחר קבלת תעודת סוג 4.
בעלי ותק מקצועי של לפחות שנתיים לאחר קבלת תעודת סוג 3.
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 9 שנים, ללא תעודת מקצוע.

תעודות סיום

  • תעודת גמר מקצועית של מכללת רימונים- מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד ועמידה בכל המטלות הלימודיות, כולל מבחנים פנימיים.
  • תעודת שף – תעודת סוג 5 של משרד העבודה- לעוברים בהצלחה את המבחנים הממשלתיים וועדת ההסמכה.

תנאי קבלה

  • ראיון אישי.
  • ידיעת השפה העברית.
  • טבח העונה לקריטריונים לעיל.
 
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד