מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
אומנות הבישול טבחות סוג 1

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס טבחות סוג 1: אומנות הבישול

קורס טבחות סוג 1: אומנות הבישול

"אומנות הבישול היא אומנות החיים" זו סיסמת "התאחדות אשפי המטבח הבינלאומית" ואכן מקצוע "אומנות הבישול" תפס זה מכבר את מקום מקצוע "הטבחות" . לא עוד פעילות מכנית על פי כללים מוגדרים ,אלא פעילות שבצידה יוזמה, דמיון, חדשנות ויצירתיות. קורס טבחות סוג 1 בהחלט יקנה לכם את כל הכלים והידע שאתם צריכים.

קורס טבחות במכללת רימונים זאת חוויה סוחפת. דמיינו את עצמכם נכנסים למטבח חדיש, מלא בניחוחות של אוכל, רחש של בשר צורב מתבשל ,צבעים מרהיבים של ירקות טריים. בקורס טבחות תלמדו את רזי עולם הגסטרונומיה בהדרכת שפים מוערכים שהם מאסטרים במלאכתם. הקורס מתפרש על פני 10 חודשים מעשירים, מתכוננים בקפידה – הכול כדי להפוך אתכם לאמנים קולינריים שמומחים בהכנת מאפים צרפתיים ועד לטעמים של המטבח העולמי, כל שיעור הוא הרפתקה חושית. השיעורים העיוניים מציתים את הדמיון, בעוד שההדרכה המעשית בבתי מלון ומסעדות ידועות יחדדו את הכישורים הפרקטיים. בקורס טבחות תלמדו ליצור מנות שהן לא רק טעימות אלא גם מדהימות מבחינה ויזואלית. בקורס טבחות תלמדו גם על יזמות, תקשורת ויצירתיות שיכינו אתכם לקריירה דינמית בתחום הקולינריה המתפתחת ללא הרף. בין אם אתם שואפים להיות המאסטר שף של ישראל, קונדיטורים מפורסמים או מסעדנים מצליחים, הקורס  הוא המפתח למיצוי הפוטנציאל וההצלחה שלכם. קורס טבחות של רימונים זה יותר מקורס; זה מסע אל לבה של מצוינות קולינרית. הירשמו עכשיו!

מטרת קורס טבחות סוג 1:

מטרת קורס טבחות סוג 1 הינה להקנות מיומנות בענף הטבחות לטפח בתלמיד את אומנות הבישול וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח בבית מלון, מסעדות ובתי הארחה.

סגל המכללה
השפים שלנו

סגל המכללה

נושאי לימוד נבחרים בלימודי טבחות סוג 1:

  • תורת האירוח
  • תזונה / תברואה
  • קונדיטאות
  • מסעדנות
  • תורת היין
  • צרפתית מקצועית
  • אנגלית
  • כשרות וחגי ישראל
  • מבוא למחשבים
  • עזרה ראשונה ובטיחות
  • תקשורת בינאישית
  • יזמות עסקית
  • סיורים מקצועיים
  • הרצאות אורחים ומומחים

  • סטאג'
  • מבוא לעולם הגסטרונומיה
  • השימוש בחומרי מזון
  • ציוד ומיכשור
  • חיתוך ועיבוד ירקות ופירות
  • שיטות בישול
  • מרקים צלולים מעובים ומיוחדים
  • רטבים- חמים קרים ותחמיצים
  • בקר עוף דגים
  • בישול ירקות ,אורז, פסטות ותפודים
  • מנות ראשונות חמות וקרות
  • קישוט ועיצוב מזון ומזנונים
  • מנות קינוח מיוחדות
  • תכנון והכנת תפריטים
  • מבוא למלונאות

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>

מבנה הלימודים:

משך לימודי קורס טבחות סוג 1 אורך כ-10 חודשים  לימודי יום בשילוב  ערב.

שלב א'

לימודים  עיוניים ומעשיים  3 ימי לימוד בשבוע

** מומלץ בתקופת הלימודים לבצע סטאג'

התמחות מעשית במטבחים מקצועיים  של בתי מלון, מסעדות, ,בתי קפה ,חברות קיטריניג

שלב ב'

בשלב זה  של קורס טבחות סוג 1 משתתפי הקורס יתחילו לתרגל ולעשות חזרות לקראת בחינות הגמר הממשלתיות שיקנו להן את התעודה הנחשקת

תנאי קבלה

  • מועמדים מעל גיל 20.
  • השכלה של 12 שנות לימוד.
  • ידע בסיסי באנגלית (ידע בשפות נוספות מהווה יתרון).
  • מעבר מבחן קבלה.
  • ראיון אישי בוועדת קבלה.
  • עולים חדשים: לאחר מעבר אולפן ב' או שליטה טובה מאוד בעברית.

תעודות

  • תעודת סיווג מקצועי טבחות סוג 1 מטעם משרד העבודה.
  • תעודת גמר טבחות סוג 1 מטעם מכללת רימונים.

קורס טבחות סוג 1 במכללת רימונים מוכר לקרן פיקדון לחיילים משוחררים.


נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד