מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
    • קורס בישול אסייתי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכה
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
    • קורס בישול אסייתי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכה
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
אומנות הבישול טבחות סוג 1

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס טבחות סוג 1: אומנות הבישול

קורס טבחות סוג 1: אומנות הבישול

"אמנות הבישול היא אמנות החיים" – משפט שמלווה את התאחדות אשפי המטבח הבינלאומית, והוא נכון מאי פעם. היום, תחום הקולינריה מתפתח במהירות והופך מזמן ממלאכה טכנית לעולם של יצירתיות, השראה וחדשנות.

במכללת רימונים, קורס הטבחות סוג 1 יפתח בפניכם דלת לעולם קולינרי עשיר ומרגש. דמיינו את עצמכם נכנסים למטבח מודרני, מלא ניחוחות, צבעים וטעמים – ולומדים מידיהם של שפים מנוסים ומוערכים, שמלווים אתכם צעד־אחר־צעד אל המצוינות המקצועית.

הקורס נמשך כ-10 חודשים, ומשלב לימודים עיוניים ומעשיים – משיטות בישול קלאסיות ועד לטכניקות עדכניות ממטבחי העולם. במהלך הקורס תתנסו בעבודה אמיתית בבתי מלון ובמסעדות מובילות, ותפתחו מיומנויות של יצירתיות, דיוק, יזמות וחדשנות.

בין אם אתם חולמים להפוך לשפים מצליחים, קונדיטורים יצירתיים או מנהלי מטבח עתידיים – קורס הטבחות של רימונים הוא יותר מלימודים: זהו מסע אל לב העשייה הקולינרית, חוויה שתחבר אתכם לטעם, לאסתטיקה ולתשוקה האמיתית לאוכל.
✨ הירשמו היום וגלו איך להפוך את האהבה שלכם לבישול לקריירה מצליחה.

מטרת קורס טבחות סוג 1:

מטרת קורס טבחות סוג 1 הינה להקנות מיומנות בענף הטבחות לטפח בתלמיד את אומנות הבישול וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח בבית מלון, מסעדות ובתי הארחה.

סגל המכללה
השפים שלנו

סגל המכללה

נושאי לימוד נבחרים בלימודי טבחות סוג 1:

  • תורת האירוח
  • תזונה / תברואה
  • קונדיטאות
  • מסעדנות
  • תורת היין
  • צרפתית מקצועית
  • אנגלית
  • כשרות וחגי ישראל
  • מבוא למחשבים
  • עזרה ראשונה ובטיחות
  • תקשורת בינאישית
  • יזמות עסקית
  • סיורים מקצועיים
  • הרצאות אורחים ומומחים

  • סטאג'
  • מבוא לעולם הגסטרונומיה
  • השימוש בחומרי מזון
  • ציוד ומיכשור
  • חיתוך ועיבוד ירקות ופירות
  • שיטות בישול
  • מרקים צלולים מעובים ומיוחדים
  • רטבים- חמים קרים ותחמיצים
  • בקר עוף דגים
  • בישול ירקות ,אורז, פסטות ותפודים
  • מנות ראשונות חמות וקרות
  • קישוט ועיצוב מזון ומזנונים
  • מנות קינוח מיוחדות
  • תכנון והכנת תפריטים
  • מבוא למלונאות

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>

מבנה הלימודים:

משך לימודי קורס טבחות סוג 1 אורך כ-10 חודשים  לימודי יום בשילוב  ערב.

שלב א'

לימודים  עיוניים ומעשיים  3 ימי לימוד בשבוע

** מומלץ בתקופת הלימודים לבצע סטאג'

התמחות מעשית במטבחים מקצועיים  של בתי מלון, מסעדות, ,בתי קפה ,חברות קיטריניג

שלב ב'

בשלב זה  של קורס טבחות סוג 1 משתתפי הקורס יתחילו לתרגל ולעשות חזרות לקראת בחינות הגמר הממשלתיות שיקנו להן את התעודה הנחשקת

תנאי קבלה

  • מועמדים מעל גיל 20.
  • השכלה של 12 שנות לימוד.
  • ידע בסיסי באנגלית (ידע בשפות נוספות מהווה יתרון).
  • מעבר מבחן קבלה.
  • ראיון אישי בוועדת קבלה.
  • עולים חדשים: לאחר מעבר אולפן ב' או שליטה טובה מאוד בעברית.

תעודות

  • תעודת סיווג מקצועי טבחות סוג 1 מטעם משרד העבודה.
  • תעודת גמר טבחות סוג 1 מטעם מכללת רימונים.

קורס טבחות סוג 1 במכללת רימונים מוכר לקרן פיקדון לחיילים משוחררים.


נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • לימודי מלונאות
  • סדנאות בישול
  • קורס קוסמטיקה
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
עקבו אחרינו:)
Facebook Youtube Pinterest
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

רימונים משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות

מדיניות פרטיות AtarimTR
גלילה לראש העמוד