מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
קורס ניהול משק ,אירוח ואשפוז
ראשי » לימודי מנהל » קורס ניהול משק ,אירוח ואשפוז

עמוד הבית » לימודי מנהל » קורס ניהול משק ,אירוח ואשפוז

קורס ניהול משק ,אירוח ואשפוז

עם התמחות לשירותי בריאות.

התוכנית מיועדת לעובדים בענף המשק ומאפשרת שילוב לימודים ועבודה

*ענף המשק מציע לכל העוסקים בו אפשרויות תעסוקה בתחום האירוח , האשפוז והדיור המוגן.

*מכללת רימונים מפעילה מסלול מיוחד המקנה ידע ותעודה מקצועית מוכרת של משרד העבודה

לימודי ניהול משק – סוג 1

* התוכנית מאפשרת שילוב לימודים ועבודה סדירה.

מתכונת לימודים ניהול משק

242 ש"ל , 30 מפגשים לאורך 8 חודשים.
בימי רביעי מ 08:00 עד 15:00 .

מטרות קורס ניהול משק

א. הקניית ידע מקצועי בניהול משק והכשרה לתפקידי ניהול בדרגי ביניים ומעלה
במוסדות ובארגונים כגון: בתי מלון,בתי אבות,פנימיות ,מעונות,כפרי ילדים,מרכזי מסחר,בתי אירוח לסוגיהם,אכסניות וכד'.

ב. התמחות בתחום המשק לשירותי בריאות כגון: בתי חולים,מוסדות סיעודיים,מרכזים רפואיים מקצועיים, מרפאות פרא רפואיות ועוד.

למי מיועד קורס הכשרת  מנהלי משק?

א)לעובדים בענף המשק המעוניינים לרכוש השכלה וידע מקצועי בתחום, ולהתקדם לדרגים בכירים.

ב)לעובדים בתחומים אחרים המעוניינים בהסבה מקצועית לענף המשק.

תנאי קבלה לקורס ניהול משק

  • ידיעת השפה העברית
  • אנגלית בסיסית
  • ראיון אישי

נושאי הלימוד בקורס ניהול משק

מערך המשק בבתי מלון ,מערך המשק בשירותי בריאות ,יסודות הניהול, הדרכת עובדים ופיתוח עבודת צוות,תקשורת בינאישית,דיני עבודה ,אירוח ושירות,תבוראה והגיינה (מניעת זיהומים ,העברת מחלות,שיטות חיטוי וכד'), טקסטיל ,ציוד וחומרי ניקוי , תחזוקה,טיפול בפסולת, בטיחות וביטחון,תדמית עסקית עבודה מול נותני שירותים וקבלנים, ועוד.

תעודות לבוגרי קורס ניהול משק

1) לעומדים בדרישות הקורס תוענק תעודת גמר מטעם "מכללת רימונים" ,קבלת התעודה מותנת בנוכחות של לפחות 90% משעות הלימוד.
2) תלמידים העומדים בקריטריונים של משרד העבודה -ניסיון בעבודה של שנתיים לפחות יוכלו לגשת לבחינות הממשלתיות לקבלת תעודת סיווג מקצועי –סוג 1 בניהול משק אירוח ואשפוז .

לפרטים- מכללת רימונים גב' מרי חג'בי נייד -050-7653046 , טל משרד 04-6728552 ,
04-6728553

המכללה
  • אודות מכללת רימונים טבריה
  • חזון המכללה
  • הנהלת המכללה
  • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
  • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
  • גלריית תמונות
פרטי התקשרות

מרכז מידע : 04-6728553

  • Facebook
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד