מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
ניהול מזון ומשקאות ומסעדות

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

עמוד הבית » לימודי מנהל » ניהול מזון ומשקאות ומסעדות

ניהול מזון ומשקאות ומסעדות

מטרת התוכנית מזון ומשקאות

תוכנית הלימודים של ניהול מזון ומשקאות ומסעדות מאפשרת לימודי התמחות ברמה גבוהה במקצועות מסעדנות משקאות ואומנות הבישול בהיבט מקצועי רחב.

מסלול זה מקנה, מחד, ומביא ידע מעמיק בתחומים קולינאריים מגוונים. בנוסף מביא הכרות יסודית עם עולם המסעדנות, ביקורת מזון ומשקאות, ניהול ברים, תורת היינות וכן הפקת אירועים.

הלימודים כוללים התמחות עיונית והתמחות מעשית וכן מקצועות ניהול ברמה אקדמית, כפי שנדרש מכל מי שרוצה לעסוק בניהול עכשווי בתחום תעשיית המזון ומשקאות.

למי מיועדת התוכנית?

לכל מי שעובד בתחום מזון ומשקאות:

  • אקונומים.
  • מסעדות.
  • חדרי אוכל.
  • אולמות אירועים.
  • ברים.
  • בתי קפה.
  • חברות קייטרינג.
  • בתי מלון.
  • בתי חולים.
  • מוסדות לגיל השלישי.
  • בעלי ניסיון מקצועי בתחום המעוניינים לרכוש השכלה מקצועית מעודכנת נוספת.
  • מעוניינים בידע מקצועי בתחום המעוניינים להכשיר עצמם למקצוע.
  • בעלי 12 שנות לימוד (בגרות חלקית לפחות).
  • אנגלית ברמה טובה.
  • מבחן כניסה.
  • ועדת קבלה – ראיון אישי.

מתכונת המסלול מזון ומשקאות:

  • 10 חודשי לימוד.
  • יומיים בשבוע בין השעות 08:00-15:00, 16:00-21:00,
  • ימי לימוד מרוכזים לפי תוכנית הסימסטר.
  • קורסים אקדמיים וקורסים מקצועיים.
  • לימודים תיאורטיים ולימודים מעשיים.
  • מסלול מזון ומשקאות כולל התמחות מעשית של 160 ש"ל סטאג'.

נושאי לימוד נבחרים:

  • מבוא: עולם המסעדות, תרבות האוכל, מסעדות ב 2005, מבנה המסעדה, סיפורי הצלחה.
  • אומנות הבישול עיוני ומעשי, לימוד מעשי מהשפים המובילים בארץ.
  • קניה וטיפול בבקר, בעוף ובדגים.
  • מנות אחרונות: קניה, הכנה והגשה.
  • הכרה בערכן להגדלת פוטנציאל המכירות של המסעדה.
  • עיצוב והגשת מנות במסעדה.
  • תכנון וניהול צוות הטבחים.
  • מבוא לתזונה ולתברואה.
  • הקמת מסעדה חדשה: קונספט, תכנון ובניית תפריט, בדיקת כדאיות, עיצוב, מטבח וציוד, זרימת עבודה, מיחשוב.
  • תדמית שיווקית: בניית תוכנית שיווקית, יצירת תדמית ומותג, פרסום ויחסי ציבור.
  • היבטים משפטיים: אישורים ורישוי עסקים.
  • תפעול מסעדות.
  • ביקורת מזון ומשקאות: תמחור וניהול מלאי, עלות מזון בתפריט.
  • ניהול באר ויינות: שילובם בפעילות מסעדות, חדרי אוכל ואולמות אירועים.
  • הפקת אירועים.
  • משאבי ניהול.
  • מבוא לתורת המלונאות והאירוח.
  • ניהול עסקי: ניהול רווחי, דוחות פיננסיים.
  • סיורים מקצועיים.
  • סטאג'.


סגל המגמה

שכר לימוד

שכר הלימוד עבור מסלול לימודי ניהול מזון ומשקאות ומסעדות הינו ₪13,800 ויש אפשרות לבצע את התשלום בתשלומים.

תעודת סיום

לעומדים בדרישות הלימודים ניהול מזון ומשקאות ומסעדות תוענק תעודת גמר מטעם מכללת רימונים.

נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
נשמע לכם מעניין? רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם >>
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד