מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
מכללת רימונים לוקחים אותך אישית כל הדרך לטופ!
בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

עמוד הבית » חזון המכללה

חזון המכללה

רקע:

רימונים המכללה למלונאות, קולינאריה וקריירה נוסדה בשנת 1993 בשיתוף ובפיקוח עם משרד העבודה משרד התיירות ועירית טבריה. החל מינואר 2018 מנוהלת המכללה ע"י רשת מלונות א.ר.נ

עד כה סיימו את לימודיהם במכללה יותר מ-8000 בוגרים במסלולי הלימוד השונים אשר מציעה המכללה. בוגרינו השתלבו בענף התיירות, המלונאות והמזון במגוון מקצועות ותפקידים

השקפת העולם של המכללה:

המכללה רואה בטיפוח המלונאות והקולינאריה משימה ראשונה במעלה וחובה לאומית המוטלת עליה, זאת משום שתעשיית התיירות והמלונאות עומדת בראש סולם החשיבות למשק הישראלי.

המכללה שמה לה מטרה להכשיר את דור העתיד של העובדים והמנהלים בתעשיית המלונאות והקולינאריה בישראל.

השקפת העולם של המכללה מעוגנת באמנת איכות השרות , אשר מושתתת על מקצוענות מלונאית , איכות השרות ותפיסה עסקית.

ואכן שמה המכללה דגש בתוכניות הלימוד על לימודי מלונאות עדכניים ומקצועיים ביותר , על הטמעת איכות השרות בקרב הסטודנטים והטמעת התפיסה העסקית במלונאות כחלק מחינוך למלונאות , שרות ואירוח

כמכללה לפיתוח קריירה מקצועית , שמה המכללה דגש על הכנתם של התלמידים עוד משלב הלימודים לקראת העבודה ולפיתוח קריירה איכותית. למכללה קשרים הדוקים עם מעסיקים בתחומי התיירות, המלונאות והקולינריה בכל רחבי הארץ.

המכללה רואה לעצמה חובה נעימה להוות גשר בין האוכלוסיה הוותיקה ובין העולים החדשים אשר נקבצו מכל רחבי התבל. כחלק מהשקפה זו שותפה המכללה בפרויקט עליה 2000 של הסוכנות היהודית ונותנת כתף לקליטה מהירה של עולים חדשים בישראל.

מטרות המכללה:

  • להכשיר בוגרים אשר ישתלבו במהירות בענפי התיירות , מלונאות , האירוח , ההסעדה והמזון.
  • ליצור עתודה ניהולית לענפים אלה.
  • להיות בית ספר מרכזי ומוביל ללימודי המלונאות האירוח ואומנויות המזון.
  • לקדם הכשרה של עובדי ענף המלונאות , האירוח , ההסעדה והמזון בישראל.
  • לשקוד על פיתוח תכוניות לימוד חדשות.
  • לשקוד על עדכון תוכניות הלימוד הקיימות והתאמתן לצורכי השוק המשתנים בארץ ובעולם.
  • לתמוך בסטודנטים ובבוגרים בפיתוח קריירה מקצועית בתחומם.
המכללה
  • אודות מכללת רימונים טבריה
  • חזון המכללה
  • הנהלת המכללה
  • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
  • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
  • גלריית תמונות
פרטי התקשרות

מרכז מידע : 04-6728553

  • Facebook
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד