אני ג'מאל אבוסיני שף במקצועי ,התחלתי את הקריירה המקצועית שלי בשנת 1989 כטבח סוג 1
ולאורך כל התקופה עבדתי בבתי מלון ומסעדות, ובמהלך כל התקופה למדתי והשתלמתי בקורסים והשתלמויות רבים עד שהגעתי לדרגת שף . בשנים האחרונות התמחיתי בבניית תפריטים ופתיחת מסעדות וכן בהפקת אירועים מיוחדים .
בשנת 2009 החלטתי שצריך להרחיב אופק וידע ,אז הצטרפתי לקורס מנהל מלונאי בכיר של מכללת רימונים ,קורס המוכר על ידי משרד התעשייה והמסחר ומשרד התיירות .
את הקורס סיימתי בהצטיינות בשנת 2010 ,שבמהלכה כיהנתי כשף ואחראי מחלקת מזון ומשקאות במלון בוטיק של 40 חדרים בחיפה, עד לקבלתי הצעה לנהל מחלקת מזון ומשקאות בבית מלון שנפתח חדש בנצרת , "מלון גרדניה" , מלון של 120 חדרים שאני מכהן בו כסמנכ"ל עם אחריות מלאה על מחלקת מזון ומשקאות וכשף ראשי.
ראוי לציין שבמהלך הקורס רכשתי הרבה ידע ומקצועיות הן כאיש מזון ומשקאות והן כמנהל , יתר על כך התרומה הרבה של הלימודים במכללה בכדי לשנות כיוון ולפתוח בקריירה ניהולית בכירה ולהיות חלק ממקבלי ההחלטות והתורמים לענף המלונאות באופן יעיל ומקצועי.