מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
    • קורס בישול אסייתי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכה
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
    • קורס בישול אסייתי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירה רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכה
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
קורס בישול אסייתי
ראשי » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס בישול אסייתי

עמוד הבית » תחומי לימוד » המגמה הקולינארית » קורס בישול אסייתי

קורס בישול אסייתי

המטבח האסייתי פרץ בשנים האחרונות אל מרכז הבמה בישראל, ולא במקרה. שילוב עדין של טעמים, דיוק יפני, רוטבים מרתקים וחומרי גלם טריים הפכו את המאכלים האסייתיים לאהובים במיוחד.
אם תמיד חלמת לדעת לגלגל סושי מקצועי, להכין מנות אסייתיות קלאסיות, לעבוד עם חומרי גלם מקוריים ולהגיש מנות מעוצבות ברמת מסעדה – קורס בישול אסייתי וקורס סושי של מכללת רימונים נבנה במיוחד עבורך.

זהו קורס מעשי, מקצועי, חווייתי וטעים במיוחד – בהדרכת שניים מהשפים המובילים בתחום בארץ:
השף מאיר רוזנברג ו–השף טטיאנה ליפשיץ.
לאורך שישה מפגשים אינטנסיביים, תתנסו במיומנויות מטבח אמיתיות, תתרגלו, תטעמו ותצאו מהקורס עם יכולת מעשית אמיתית – כולל תעודת סיום.

למי מיועד הקורס?

הקורס מתאים לכולם:

  • חובבי בישול שרוצים ללמוד מהבסיס ועד לרמה מקצועית.

  • אנשים המעוניינים לרכוש מקצוע בתחום המזון האסייתי.

  • בשלנים ביתיים שרוצים "לשדרג" את ארוחת שישי.

  • בעלי עסקים בתחום האוכל המעוניינים להוסיף לסל המוצרים שלהם סושי ומנות אסייתיות.

אין צורך בידע מוקדם – כל אחד יכול!

קורס סושי

נשמע לכם מעניין? דברו איתנו!

מה לומדים? – תוכנית הלימודים המלאה (6 מפגשים / 30 שעות)

מפגש 1 - יסודות הסושי והמטבח היפני

עיוני + מעשי

  • היסטוריה, מקורות ותרבות הסושי.

  • היכרות עם חומרי גלם: אורז, ירקות, דגים, פירות ים, אצות נורי, שומשום שחור, טמפורה, טמאגו ועוד.

  • החנות מקום העבודה וכללי היגיינה.

  • כלים וציוד: סכינים, מחצלת גלגול ועוד.

  • טכניקות גלגול סושי ושיטות עבודה.

  • סוגי סושי: ניגירי, מאקי, פוטומאקי, אינסייד–אאוט, סשימי, אוניגירי, קונוס, סנדוויץ’ סושי.

  • תרגול מעשי: חיתוך ירקות, הכנת אורז, סושי צמחוני.

מפגש 2 - טכניקה מקצועית ותרגול מורחב

  • פילוט סלמון טרי.

  • הכנת רטבים בסגנון יפני.

  • עיצוב מנה וצילחות.

  • תרגול מגוון סוגי סושי.

מפגש 3 - תרגול מתקדם

  • הכנה ותרגול של מגוון סוגי סושי.

  • שיפור מיומנות גלגול, חיתוך והגשה.

  • עבודה על אסתטיקה של מנה.

מפגש 4 - טעימות מהמטבח האסייתי הרחב

בנוסף לסושי, תכירו גם מנות אסייתיות אהובות:

  • חמוצים יפניים מסורתיים.

  • ספרינג רול עם רוטב צ'ילי.

  • בקר סצ'ואן.

  • אורז עם ביצים וירקות.

  • אטריות אורז טבעוניות עם ירקות.

מפגש 5 - תרגול חופשי ומעמיק

  • חיזוק מיומנויות עבודה.

  • עבודה לפי קצב אישי בהנחיית השפים.

מפגש 6 - פרויקט סיום וטקס תעודות

  • הכנת 3 סוגי סושי.

  • עיצוב "קיאק סושי" לראווה.

  • סיכום, משוב, וטקס הענקת תעודות.

קורס סושי

תעודת גמר

תוענק תעודה מקצועית מטעם מכללת רימונים
למשתתפים שלקחו חלק בלפחות 4 מתוך 6 המפגשים.


מתכונת הלימודים

  • 6 מפגשים בני 5 שעות (סה"כ 30 שעות)

  • לימוד מעשי עיקרי + הדגמות שפים

  • צילחות, עיצוב וטעימות מרובות

  • ניתן לקחת את התוצרים הביתה (להביא כלים)

  • הקפדה על הופעה הולמת, בטיחות וניקיון כפי שמוגדר במסמך הקורס

    קורס סושי 6 מפגשים

שכר לימוד

2,500 ₪ בלבד

למה לרשום לקורס בישול אסייתי במכללת רימונים?

  • הדרכה מקצועית של שפים מובילים.

  • דגש חזק על תרגול מעשי – ממש הופכים אתכם למכיני סושי מיומנים.

  • כיתות מטבח מקצועיות וציוד מלא.

  • אווירה כיפית, מלמדת וטעימה במיוחד.

  • מתאים גם למתחילים וגם למתקדמים.

רוצים להצטרף לקורס בישול אסייתי של מכללת רימונים?

 
המכללה
  • אודות מכללת רימונים טבריה
  • חזון המכללה
  • הנהלת המכללה
  • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
  • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
  • גלריית תמונות
פרטי התקשרות

מרכז מידע : 04-6728553

  • Facebook
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • לימודי מלונאות
  • סדנאות בישול
  • קורס קוסמטיקה
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
עקבו אחרינו:)
Facebook Youtube Pinterest
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

רימונים משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות

מדיניות פרטיות AtarimTR
גלילה לראש העמוד