מכללת רימונים
04-6728552
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
Menu
  • המגמה הקולינארית
    • לימודי ערב בישול טבחות
    • קורס קונדיטוריה סוג 1
    • קורס קונדיטוריה למתחילים – לימודי ערב
    • טבחות סוג 1
    • לימוד טבחות מתקדם סוג 4,3,2
    • טבחות סוג 5 – מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפייה למתחילים
    • סדנת בישול לחובבים
    • קורס אפיית לחמים
    • קורס עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון
    • קורס קונדיטוריה מקצועי לטבחים ואנשי מקצוע
    • סדנת בישול איטלקי
    • סדנת סושי
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • לימוד ניהול מזון משקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
    • קורס נאמני תברואה
  • ביוטי סקול
    • לימודי קוסמטיקה
  • מפעילי בריכות ואיכות מים
    • קורס מפעילי בריכות
  • בית ספר לבישול לנוער
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • הסגל שלנו
    • מתקני מכללת רימונים
    • השכרת כיתות במכללת
    • גלריית תמונות
  • חדשות ואירועים
    • אירועים
    • חדשות ואירועים
  • מידע לבוגרים
    • מידע כללי לבוגרים
    • קשרי גומלין
    • מספרים עלינו
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי למועמדים
    • תהליך ההרשמה
    • טפסי ההרשמה
    • הטבות לסטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • מתקני המכללה
    • קשרי גומלין
    • סטאג' והתמחות מקצועית
  • בלוג
  • מתכונים
  • צור קשר
סגל מגמת תיירות ומלונאות
ראשי » סגל מגמת תיירות ומלונאות

עמוד הבית » סגל מגמת תיירות ומלונאות

סגל מגמת תיירות ומלונאות

מרי חג'בי

בעלת תואר ראשון במדעי החברה  במכללת עמק יזרעאל.

בוגרת קורס מלונאות במכללת אילת.

מנהלת מגמת מלונאות ומשק במכללת רימונים.

מרצה בנושאים הבאים: מלונאות, פקידות קבלה, תורת השירות והתוכנות המלונאיות.

יועצת לימודים.

_________________________________________________________________________________________

ד"ר רונן שי

התמחה בניהול בכיר של בתי מלון במהלך 30 השנים האחרונות.

בעל ניסיון עשיר כמנכ"ל בארצות הברית ברשתות בינלאומיות הייאט והילטון.

וברשתות בארץ כישרוטל  ,פתאל,רימונים

מרצה באקדמיה במכללת כנרת ובאונבריסטת בן גוריון בתחום התיירות והמלונאות ומנהל עסקים.

מרצה במכללת רימונים במגמת "מלונאות ותיירות" עתודה ניהולית  בתחומים: יסודות הניהול, ניהול משאבי אנוש , שיווק .

חובב מושבע של גולף טניס וכדורגל.

_________________________________________________________________________________________

שף רוזנברג מאיר

ראש מגמת אומנות הבישול במכללת רימונים.

בעל תואר ראשון במדעי החברה במכללת עמק יזרעאל.

שף סוג 5 בוגר תדמור, חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה.

בעל 7 מדליות בינלאומיות.

מרצה בנושאים: אומנות הבישול ,ניהול מזון ומשקאות ,תורת התפריט, ניהול הפקת אירועים, ביקורת מזון ומשקאות. יזום והקמת מסעדות .

_________________________________________________________________________________________

שף כהן יורם

רכז מגמת אומנות הבישול

שימש כשף במספר ארגונים שונים.

מרצה בתחום אומנות הבישול-טבחות

_________________________________________________________________________________________

ראדי תלחמי

בוגר אוניברסיטת חיפה בניהול מלונאות

מלונאי מזה כ35 שנים בתפקידים שונים : מנכ"ל מלון ,מנהל אגף חדרים.

מרצה בתחום ניהול משק.

_________________________________________________________________________________________

צפריר קינן

בעל תואר ראשון בראיית חשבון באוניברסיטת חיפה .

תואר שני בהתמחות מימון ,בנקאות ושוק ההון באוניברסיטת מנצ'סטר.

מרצה במכללות אקדמיות וחוץ אקדמיות במגוון מקצועות פיננסיים: חשבונאות, ניתוח דוחות כספיים, תמחיר ותקציב

בעל משרד למתן שירותי פיננסי .

מרצה בתחום יזמות  עיסקית

_________________________________________________________________________________________

שף יפתח דהדי

שף סוג 5

מרצה בתחום תברואת מזון במטבחים

שף ארז עמוס

רכז מגמת קונדיטאות

שימש כשף קונדיטור  מספר שנים בארגונים שונים.

מרצה בתחום קונדיטוריה

המכללה
  • אודות מכללת רימונים טבריה
  • חזון המכללה
  • הנהלת המכללה
  • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
  • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
  • גלריית תמונות
פרטי התקשרות

מרכז מידע : 04-6728553

  • Facebook
  • בלוג
  • לימודי קונדיטוריה
  • לימודי בישול
  • סדנאות בישול
  • הסגל שלנו
  • אודות מכללת רימונים
  • הצהרת נגישות
עקבו אחרינו:)
Facebook
צור קשר:

Webtopus בניית אתרים

גלילה לראש העמוד