![משפחת רוברג](/wp-content/uploads/2017/12/רוברג.jpg)
![משפחת רוברג](/wp-content/uploads/2017/12/רוברג1.jpg)
למשפחת רוברג ארבעה ילדים,כולם בוגרי מכללת רימונים ולכל אחד מהם סיפור הצלחה משלו …
גיל רוברג
בוגר לימודי אומנות הבישול, סוג 1 וסוג 4, במכללת רימונים, כיום עובד בתפקיד שף מסעדת רוברג, בלבנים.
![משפחת רוברג](/wp-content/uploads/2017/12/רוברג2.jpg)
![משפחת רוברג](/wp-content/uploads/2017/12/רוברג3.jpg)
תמי רוברג –פלנר
שף קונדיטורית. מורה במגמת הנוער- התיכון הקולינארי של מכללת רימונים . כיום אחראית על ארוחות הבוקר, מאפים, קינוחים וסדנאות בישול במסעדת רוברג
איריס רוברג
בוגרת מסלול מנהל מלונאות, כיום עוסקת בניהול מזון ומשקאות במסעדת רוברג ובמקומות נוספים.
![משפחת רוברג](/wp-content/uploads/2017/12/איריס-רוברג.jpg)
![משפחת רוברג](/wp-content/uploads/2017/12/דורון-רוברג.jpg)
דורון רוברג
בוגר מסלול מנהל מלונאות, אחראי על עמדות שונות במסעדה: לוגיסטיקה, מלצרות ובמטבח.