רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1

סגל המגמה

מטרת הקורס:
להקנות לתלמיד מיומנויות בענף הקונדיטאות ולפתח מודעות לאיפיונים המרכזיים של תפקיד הקונדיטור וחשיבותו במשק בכלל ובענף ההארחה בפרט. כמו כן להכשירו כקונדיטור בבית המלון, מסעדות, בתי הארחה וקונדיטוריות פרטיות.
נושאי לימוד נבחרים:
  • תורת האירוח
  • אומנות, גרפיקה ופיסול
  • ביקורת מזון ומשקאות
  • יזמות עסקית
  • תקשורת בינאישית והכוון מקצועי
  • מבוא למחשבים
  • תזונה/ תברואה
  • כשרות וחגי ישראל
  • עזרה ראשונה ובטיחות
  • סיורים מקצועיים
  • הרצאות אורחים ומומחים
  • סטאג'
  • תורת חומרי הגלם
  • ציוד ומיכשור
  • סוגי הבצקים, ומגוון מוצריהם
  • לחמים , לחמניות ומאפים מלוחים
  • עוגות פאי, פירות, אגוזים
  • טורטים ועוגות קרם
  • מגוון קינוחים
  • תכנון בר וינאי
  • פטיפורים ועוגות זילוף
  • שוקולד, מרציפן וסוכר
  • אפיית לחמים
  • מבוא למלונאות
מבנה הלימודים:

משך הקורס כ- 8 חודשים , לימודי בוקר, המחולקים ל- 3 שלבים:
שלב א' - עיוני ומעשי: נמשך כ- 27 שבועות הנחלקים ללימודים עיונים ולימודים מעשיים בסדנת הקונדטוריה .
שלב ב'- מעשי- סטאג' הנמשך כ- 6 שבועות ומתקיים בקונדטוריות ברחבי הארץ.
במסגרת הסטאג' ישתלב התלמיד בסידור העבודה של המקום המארח ויעבוד במשמרות הכוללות : בוקר, צהריים וערב כמקובל בענף.
שלב ג'- חזרות לקראת בחינות הגמר הממשלתיות.

תנאי קבלה:
  • מתקבלים מועמדים מעל גיל 20.
  • השכלה- 12 שנות לימוד.
  • ידע בסיסי באנגלית, שפות נוספות יתרון.
  • מבחן קבלה.
  • ועדת קבלה- ראיון אישי.
  • עולים חדשים- לאחר אולפן ב' , או שליטה טובה מאד בעברית.

*הערה: שכר הלימוד כולל ערכת כלי עבודה מקצועיים , ואינו כולל ביגוד מקצועי.

תעודות סיום:

תעודת סייוג מקצועי קונדיטאות סוג 1 מטעם משרד העבודה
תעודת גמר מטעם מכללת רימונים

מוכר לקרן פקדון לחיילים משוחררים

  • המגמה הקולינארית
    • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
    • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
    • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
    • קונדיטוריה לימודי ערב
    • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
    • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפיית לחמים
    • סדנת אפיה
    • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
    • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
    • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
  • ביוטי סקול
    • קוסמטיקה – סוג 1
    • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
    • קורס בניית ציפורניים אומנותית
  • תיכון קולינארי
  • מפעילי בריכות שחיה
אודות מכללת רימונים

מכללת רימונים הינה מוסד מוביל בלימודי מלונאות, אירוח, הסעדה ומזון ומאז הקמתה הכשירה יותר מ 8000 בוגרים במגוון מסלולי לימוד: מינהל מלונאות , ניהול משק , אומנות הבישול , קונדיטאות , קורסי הסמכה לשפים, הפקה ועיצוב אירועים, ברמנים ועוד…

עקבו אחרינו:)
  • Facebook
גלרייה
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד