רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
מכללת רימונים לוקחים אותך אישית כל הדרך לטופ!
בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

מספרים עלינו

הרבה אורחים של פילגרהאוס מכירים את אייל הרבה זמן

הרבה אורחים של פילגרהאוס מכירים את אייל הרבה זמן

הרבה אורחים של פילגרהאוס מכירים את אייל הרבה זמן . אייל בן ה 27 התחיל לעבוד בפילגרהאוס כמלצר ב 2010
יהונתן מיר ואשתו אסתר זכו השבוע במקום ראשון בתוכנית MKR.

יהונתן מיר ואשתו אסתר זכו השבוע במקום ראשון בתוכנית MKR.

נו גאים לספר שיונתן בוגר קורס אומנות הבישול במכללת רימונים ומברכים אותו ואת אשתו אסתר על זכייתם במקום הראשון ובתואר
משפחת רוברג

משפחת רוברג

למשפחת רוברג ארבעה ילדים,כולם בוגרי מכללת רימונים ולכל אחד מהם סיפור הצלחה משלו …   גיל רוברג בוגר לימודי אומנות
עדית ועקנין

עדית ועקנין

את דרכי בעולם עיצוב האירועים,התחלתי במכללת רימונים (לשעבר הולידיי אין)בקורס לעיצוב אירועים . הקורס נתן לי את הבסיס והיסודות לתחום
גנאדי מנוסיס

גנאדי מנוסיס

סיימתי את לימודיי כבוגר מכללת רימונים במסלול אומנות הבישול לסיווגים – 1, 2 3 וקורס הסמכה לשפים-סוג 5 .עבדתי כשף
רעות און

רעות און

ג'ינגי'ת, מטר שישים, תוצרת השרון. אחרי שירות קרבי השתחררתי מצה"ל והתגייסתי לחיי המטבח. התחלתי את דרכי במכללת רימונים בהדרכת השף
חסן מוחמד

חסן מוחמד

לאחר סיום לימודי קורס פקידות קבלה מכללת רימונים, עבדתי כסטאז'ר במחלקת קבלה במלון רימונים מינרל טבריה. בסיום הסטאז', התקבלתי לעבודה
ג'מאל אבוסיני

ג'מאל אבוסיני

אני ג'מאל אבוסיני שף במקצועי ,התחלתי את הקריירה המקצועית שלי בשנת 1989 כטבח סוג 1 ולאורך כל התקופה עבדתי בבתי
ניצן גולדנברג

ניצן גולדנברג

למדתי בתיכון בבית ספר למלונאות "דביר" בכיתות י-י"ב. התגייסתי לצבא ושירתתי כטבח וקונדיטור ראשי בבסיס מחנה 80. לאחר השחרור למדתי
10 בוגרים של מכללת רימונים

10 בוגרים של מכללת רימונים

במהלך ארוע פרטי שנערך במלון "קיבוץ לביא" הופתעו מנהלת מכללת רימונים, הגב' גילה כהנא וצוות המכללה – לגלות בין צוות
יעקב בלסון

יעקב בלסון

בוגר סוג 3 במכללת רימונים בטבריה. יזם והקים את חברת "פלא פוד" המציעה מבחר מכונות חכמות לייצור פלאפל. את דרכו
רפאל פרנקו

רפאל פרנקו

רציתי רק להגיד…….. תודה. לפני מספר שנים למדתי במכללת רימונים קורס אומנות הבישול,מדריך הקורס היה השף עופר. מאז אני עוסק
ערן אסייג

ערן אסייג

במסגרת לימודי במכללת רימונים התמחיתי בטבחות סוג 1 וקונדיטוריה סוג 1, בהמשך למדתי גם במסגרת המגמה המשולבת למנהל מלונאות בכיר.
מידע לבוגרים
  • מידע לבוגרים- כללי
  • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מספרים עלינו
אודות מכללת רימונים

מכללת רימונים הינה מוסד מוביל בלימודי מלונאות, אירוח, הסעדה ומזון ומאז הקמתה הכשירה יותר מ 8000 בוגרים במגוון מסלולי לימוד: מינהל מלונאות , ניהול משק , אומנות הבישול , קונדיטאות , קורסי הסמכה לשפים, הפקה ועיצוב אירועים, ברמנים ועוד…

עקבו אחרינו:)
  • Facebook
גלרייה
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד