
הרבה אורחים של פילגרהאוס מכירים את אייל הרבה זמן
הרבה אורחים של פילגרהאוס מכירים את אייל הרבה זמן . אייל בן ה 27 התחיל לעבוד בפילגרהאוס כמלצר ב 2010
יהונתן מיר ואשתו אסתר זכו השבוע במקום ראשון בתוכנית MKR.
נו גאים לספר שיונתן בוגר קורס אומנות הבישול במכללת רימונים ומברכים אותו ואת אשתו אסתר על זכייתם במקום הראשון ובתואר
משפחת רוברג
למשפחת רוברג ארבעה ילדים,כולם בוגרי מכללת רימונים ולכל אחד מהם סיפור הצלחה משלו … גיל רוברג בוגר לימודי אומנות
עדית ועקנין
את דרכי בעולם עיצוב האירועים,התחלתי במכללת רימונים (לשעבר הולידיי אין)בקורס לעיצוב אירועים . הקורס נתן לי את הבסיס והיסודות לתחום
גנאדי מנוסיס
סיימתי את לימודיי כבוגר מכללת רימונים במסלול אומנות הבישול לסיווגים – 1, 2 3 וקורס הסמכה לשפים-סוג 5 .עבדתי כשף
רעות און
ג'ינגי'ת, מטר שישים, תוצרת השרון. אחרי שירות קרבי השתחררתי מצה"ל והתגייסתי לחיי המטבח. התחלתי את דרכי במכללת רימונים בהדרכת השף
חסן מוחמד
לאחר סיום לימודי קורס פקידות קבלה מכללת רימונים, עבדתי כסטאז'ר במחלקת קבלה במלון רימונים מינרל טבריה. בסיום הסטאז', התקבלתי לעבודה
ג'מאל אבוסיני
אני ג'מאל אבוסיני שף במקצועי ,התחלתי את הקריירה המקצועית שלי בשנת 1989 כטבח סוג 1 ולאורך כל התקופה עבדתי בבתי
ניצן גולדנברג
למדתי בתיכון בבית ספר למלונאות "דביר" בכיתות י-י"ב. התגייסתי לצבא ושירתתי כטבח וקונדיטור ראשי בבסיס מחנה 80. לאחר השחרור למדתי
10 בוגרים של מכללת רימונים
במהלך ארוע פרטי שנערך במלון "קיבוץ לביא" הופתעו מנהלת מכללת רימונים, הגב' גילה כהנא וצוות המכללה – לגלות בין צוות
יעקב בלסון
בוגר סוג 3 במכללת רימונים בטבריה. יזם והקים את חברת "פלא פוד" המציעה מבחר מכונות חכמות לייצור פלאפל. את דרכו
רפאל פרנקו
רציתי רק להגיד…….. תודה. לפני מספר שנים למדתי במכללת רימונים קורס אומנות הבישול,מדריך הקורס היה השף עופר. מאז אני עוסק