חדשות

חג אביב ופסח שמח
שבוע הקולינריה הצרפתית ה8 בישראל

שבוע הקולינריה הצרפתית ה8 בישראל

שבוע הקולינריה הצרפתית ה8 בישראל ובמכללת רימונים יצא לדרך , בו אנו מארחים שפים צרפתיים בעלי כוכבי מישלן שמעבירים סדנאות
תלמידי התיכון הקולינרי בלווי שף קונדיטור ארז עמוס מבשלים למנכל אוסם נסטלה העולמי
תלמידי התיכון הקולינרי רימונים במשלחת נוער להשתלמות קולינרית בגרמניה
התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל

התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל

התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל התיכון הקולינרי בשבוע גדנא הכנה לצהל
תצוגה מרהיבה ומלאת טעמים של קינוחים אוכל ברוח הטבעונות

תצוגה מרהיבה ומלאת טעמים של קינוחים אוכל ברוח הטבעונות

תצוגה מרהיבה ומלאת טעמים של קינוחים אוכל ברוח הטבעונות הכינו הסטודנטים מקורס טבחות בתי קפה בהנחייתו של שף ארז עמוס עבור ביקור
מחזור נוסף של הכשרת נגדי מטבח צהל במכללת רימונים הסתיים בהצלחה
מפגש פיסגה ;בוגרי התיכון הקולינרי שמנהלים מטבחים צבאיים הגיעו למפגש והדרכה עם תלמידי התיכון
יוני 2019 עוד מחזור של טבחות סוג 5 השפים לעתיד הסתיים בהצלחה מרובה
השפים במכללת רימונים אף פעם לא מפסיקים ללמוד בכדי להעשיר את הסטודנטים שף קונדיטור ארז עמוס בסדנא קוראנית
מכללת רימונים מכשירה את נגדי המטבח בצהל

מכללת רימונים מכשירה את נגדי המטבח בצהל

מכללת רימונים מכשירה את נגדי המטבח בצהל מסוג1 ועד לסוג 5 – עוד סיום מוצלח של טבחות סוג 2 של
אירוח שף סטפן מיזו  מצרפת

אירוח שף סטפן מיזו מצרפת

מכללת רימונים אירחה את שף סטפן מיזו מצרפת, במהלך ביקורו הדריך השף סטפן מיזו את האסירים מקורס טבחות שמנהלת מכללת
במסגרת לימודי העשרה בתיכון קולינארי רימונים לומדים התלמידים לשחק שחמט במקצועיות
תלמידי התיכון הקולינרי ביום פעילות ופינוק חולים בבית חולים פוריה
קול קורה להשתתפות בתערוכת צילומים בנושא ספרים ואוכל
תערוכת צילומים בעקבות ספרים העוסקים באוכל

תערוכת צילומים בעקבות ספרים העוסקים באוכל

הסופרת ג'ואן האריס בספרה "חמשת רבעי התפוז" מחזירה את פרמבואז, גיבורת הספר, לחווה בה גדלה. היא משפצת את המקום ומקימה
אירוח שפים מסין בחודש יוני הקרוב

אירוח שפים מסין בחודש יוני הקרוב

שוק התיירות היוצאת הסיני הינו הגדול ביותר בעולם הן בהיבט מספר התיירים והן בהיבט הוצאה פר תייר. משרד התיירות פועל
סגל האגף להכשרה מקצועית במשרד הכלכלה הגיע לביקור במכללת רימונים ובתיכון הקולינרי

סגל האגף להכשרה מקצועית במשרד הכלכלה הגיע לביקור במכללת רימונים ובתיכון הקולינרי

לרגל סיום לימודיהם של תלמידי מסלולי הטבחות, קונדיטאות, מלונאות, קוסמטיקה .. ביקר סגל האגף להכשרה מקצועית במשרד הכלכלה במכללת רימונים
שפים מבשלים שלום במכללת רימונים

שפים מבשלים שלום במכללת רימונים

חמישה שפים מובילים מתרבויות שונות: יהודי , נוצרי, מוסלמי ודרוזי , צרפתי בישלו ארוחת גאלה ייחודית ברוח השלום והאחווה. השף
היכונו לשבוע הגסטרונומיה הצרפתי
מחממים לצה"ל את הלב

מחממים לצה"ל את הלב

במהלך חג בחנוכה עלו סטודנטים ממכללת רימונים, מקורס קונדיטאות ל', בניצוחו של שף ארז עמוס, במטרה: לחמם את הלב לחיילי
אקדמיה מיוחדת

אקדמיה מיוחדת

מדי שבוע, תלמידים מהשכבה הבוגרת ב"דקלים" מגיעים ליום לימודים במכללת רימונים בפרויקט מיוחד הנקרא "אקדמיה". בית הספר "דקלים" הינו בי"ס
הנחיות התנהגות בעת רעידת אדמה

הנחיות התנהגות בעת רעידת אדמה

בעת שהייה בתוך מבנה: אם אתם נמצאים בתוך מבנה וחשים שהאדמה רועדת תחת רגליכם, עברו במהירות למקום בטוח – על
סיור מקצועי לאילת -מינהל מלונאות

סיור מקצועי לאילת -מינהל מלונאות

כחלק מתוכנית הלימודים במסלול מינהל מלונאות (וכמיטב המסורת מידי שנה) יצאו הסטודנטים לסיור לימודי לאילת וסביבתה הסטודנטים נחשפו לאתרי תיירות