הסגל שלנו

הנהלה

כהנא גילה מנהלת מכללת רימונים ותיכון קולינרי רימונים

בעלת תואר ראשון במזרחנות, לימודי תואר שני במינהל חינוכי . תעודת הוראה ורישיון הוראה. מרצה בנושאי – ניהול, מלונאות, שירות,

מימון טלי

רכזת פדגוגית , מערכת ותוכניות לימודים , מזכירה.

חגבי מרי

מרצה בנושא מלונאות, פקידות קבלה והתוכנות המלונאיות. בנוסף, רכזת שיווק ומכירות של המכללה. יועצת לימודים במכללה .בוגרת מסלול "מלונאות" במכללת

רחמים חגית

רכזת קורסים עסקיים מחלקת שיווק ויועצת לימודים.

סבג נחמה

רכזת הרשמה ושכר לימוד.

יוסף זוהר

אב הבית

מורי התיכון

רחמים חגית

רכזת קורסים עסקיים מחלקת שיווק ויועצת לימודים.

סבג נחמה

רכזת הרשמה ושכר לימוד.

שף רוזנברג מאיר ראש מגמת אומנות הבישול

שף סוג 5, בוגר תדמור. חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה : בעל 7 מדליות בינלאומיות.כיום משמש כראש מגמת

שף כהן יורם רכז מגמת אומנות הבישול

בוגר תדמור, סוג 4 בטבחות. מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה", בוגר השתלמויות מקצועיות. בעבר –סגן שף ושף באולמות ובתי מלון.

שף עמוס ארז רכז מגמת קונדיטאות

בוגר לימודי קונדיטאות בתדמור, , מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה". בעבר – מדריך בתדמור, שף קונדיטור בגלי כנרת טבריה, עוסק

שף עמוס עופר שף מדריך / שף קונדיטור/ רכז התיכון הקולינארי תיכון קולינארי

בוגר תדמור בקונדיטאות, בוגר מכללת רימונים בטבחות, סוג 1, 2, 3 ו- 4 . מומחה באפיית לחמים, בצקים, ושמרים. עוסק

שף רוזנברג מאיר ראש מגמת אומנות הבישול

שף סוג 5, בוגר תדמור. חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה : בעל 7 מדליות בינלאומיות.כיום משמש כראש מגמת

שף כהן יורם רכז מגמת אומנות הבישול

בוגר תדמור, סוג 4 בטבחות. מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה", בוגר השתלמויות מקצועיות. בעבר –סגן שף ושף באולמות ובתי מלון.

שף עמוס ארז רכז מגמת קונדיטאות

בוגר לימודי קונדיטאות בתדמור, , מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה". בעבר – מדריך בתדמור, שף קונדיטור בגלי כנרת טבריה, עוסק

שף עמוס עופר שף מדריך / שף קונדיטור/ רכז התיכון הקולינארי תיכון קולינארי

בוגר תדמור בקונדיטאות, בוגר מכללת רימונים בטבחות, סוג 1, 2, 3 ו- 4 . מומחה באפיית לחמים, בצקים, ושמרים. עוסק

שף פלנר-רוברג תמי שף קונדיטור, מחנכת כיתה ומרצה לתזונה

דרגת הסמכה: שף קונדיטור, סוג 1 בקונדיטוריה

שף דהרי יפתח שף סוג 5

שף סוג 5 בוגר מכללת רימונים

שף קונדקוב ולרי מרצה לתברואת מטבחים ומזון. קולינריה

יליד 1956 , בעל תואר שני בטכנולוגיה ואירגון מזון ציבורי. בעל תעודת סוג 5 של משרד התמ"ת. עוסק בהדרכה בתחום



רשימת הסגל המלאה

אסרף מכלוף כשרות, תעבורה, מתמטיקה

דרגת הסמכה: מדריך מקצועי מוסמך

גלבוע דרור ידיעת הארץ ומלונאות

אלוף משנה במילואים. 29 שנים בענף המלונאות והתיירות בתפקיד מנכ"ל. כיום מרצה למורשת ישראל וידיעת הארץ.

גלר דבורה מורה לאנגלית

בעלת תואר B.A. Queens College מורה בכירה לאנגלית, בעלת 36 שנות ותק במקצוע. משלבת הקנית אנגלית מקצועית בשלוב דינמיקה קבוצתית

גניאל שלי אנגלית

רכזת אנגלית בתיכון הקולינארי רימונים דרגת הסמכה: M.A, B.A, רישיון הוראה

גרבר בוריס מפעילי בריכות שחיה

דרגת הסמכה: תואר שני בתחום התמחות בריאות הציבור

גרינברג פני מינהל ומזכירות רפואית

מרצה בקורס מזכירות רפואיות בתחום מינהל וארגון וכן יישומיי המחשב. עוסקת בהוראה 25 שנה, בתחום המינהל, ניהול מערכות משרדיות ויישומי

וייסמן לובה

מורה לאנטומיה- פיזיולוגיה, תזונה ותברואה

חגבי מרי

מרצה בנושא מלונאות, פקידות קבלה והתוכנות המלונאיות. בנוסף, רכזת שיווק ומכירות של המכללה. יועצת לימודים במכללה .בוגרת מסלול "מלונאות" במכללת

טל דנה מרצה לקוסמטיקה

דרגת הסמכה: קוסמטיקאית בכירה תואר ראשון בחינוך

יוסף זוהר

אב הבית

כהנא גילה מנהלת מכללת רימונים ותיכון קולינרי רימונים

בעלת תואר ראשון במזרחנות, לימודי תואר שני במינהל חינוכי . תעודת הוראה ורישיון הוראה. מרצה בנושאי – ניהול, מלונאות, שירות,

ליבוביץ נילי הכוון מקצועי, תקשורת בינאישית, ניהול והנעות צוות, תדמית עסקית

בעלת תואר B.A בתקשורת ותעודת הוראה. עוסקת בהנחיה ובאימון לקבוצות וליחידים במקצועות התקשורת ויחסי אנוש עם דגש על עבודת צוות

ללוש מיכל דיני עבודה

בעלת תואר B.A ו M.A בייעוץ חינוכי. ניסיון של 20 שנה במשאבי אנוש והדרכה.

סבג נחמה

רכזת הרשמה ושכר לימוד.

סגלסון קטיה מרצה לניהול משק

יועצת תפעולית ברשתות בתי מלון בתחום ניהול מחלקות קבלה ומשק בית. בוגרת אוניברסיטת חיפה ואוניברסיטת לונדון במנהל מלונאי בכיר.

עאסלה סנא מרצה לרשומות רפואיות

דרגת הסמכה: תואר שני ברשמת רפואית מנהלת אדמינסטרטיבית בקופת חולים

רחמים חגית

רכזת קורסים עסקיים מחלקת שיווק ויועצת לימודים.

רפולו ויויאנה קוסמטיקה, פדיקור ומניקור

דרגת הסמכה: קוסמטקאית בכירה

שטיינברג דניאל מורה לפדיקור מקצועי

בוגר בית הספר הגבוה לפודולוגיה, באוניברסיטה הרפואית באורוגוואי. פודולוג מקצועי מדופלם ומומחה לבריאות כף הרגל, בעל ניסיון רב במרפאות מקצועיות

שף דהרי יפתח שף סוג 5

שף סוג 5 בוגר מכללת רימונים

שף כהן יורם רכז מגמת אומנות הבישול

בוגר תדמור, סוג 4 בטבחות. מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה", בוגר השתלמויות מקצועיות. בעבר –סגן שף ושף באולמות ובתי מלון.

שף עמוס ארז רכז מגמת קונדיטאות

בוגר לימודי קונדיטאות בתדמור, , מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה". בעבר – מדריך בתדמור, שף קונדיטור בגלי כנרת טבריה, עוסק

שף עמוס עופר שף מדריך / שף קונדיטור/ רכז התיכון הקולינארי תיכון קולינארי

בוגר תדמור בקונדיטאות, בוגר מכללת רימונים בטבחות, סוג 1, 2, 3 ו- 4 . מומחה באפיית לחמים, בצקים, ושמרים. עוסק

שף פלנר-רוברג תמי שף קונדיטור, מחנכת כיתה ומרצה לתזונה

דרגת הסמכה: שף קונדיטור, סוג 1 בקונדיטוריה

שף קונדקוב ולרי מרצה לתברואת מטבחים ומזון. קולינריה

יליד 1956 , בעל תואר שני בטכנולוגיה ואירגון מזון ציבורי. בעל תעודת סוג 5 של משרד התמ"ת. עוסק בהדרכה בתחום

שף רוזנברג מאיר ראש מגמת אומנות הבישול

שף סוג 5, בוגר תדמור. חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה : בעל 7 מדליות בינלאומיות.כיום משמש כראש מגמת