ערן אסייג

ערן אסייג
במסגרת לימודי במכללת רימונים התמחיתי בטבחות סוג 1 וקונדיטוריה סוג 1, בהמשך למדתי גם במסגרת המגמה המשולבת למנהל מלונאות בכיר.
בתקופת הלימודים עבדתי במלון רימונים מינרל (לשעבר הולידיי אין) טבריה כפקיד קבלה ולאחר מכן כמנהל לובי.
בסיום הלימודים התחלתי לחפש עבודה באזורים מתויירים בארץ.
כחודש מסיום הלימודים מצאתי עבודה כאחראי משמרת חדר אוכל במלון "אואזיס ספא קלאב" בים המלח, לאחר שלושה חודשים בתפקיד קודמתי להיות מנהל חדר אוכל.
לאחר חצי שנה קודמתי להיות סגן מנהל מזון משקאות של מלון "אואזיס" ומלון "אואזיס ספא קלאב".
לאחר שמונה חודשים בתפקיד קודמתי להיות מנהל מזון משקאות תפעולי, כפוף לסמנכ"ל המלון.
לאחר שנה במלון "אואזיס" ו"אואזיס ספא קלאב" קיבלתי הצעה להיות סגן ראשון במלון "דניאל" ים המלח המונה 308 חדרים.
במהלך עבודתי במלון "דניאל" פנו אלי קבוצה של יזמים מאזור הדרום והציעו לי להקים בית קפה באתר "מצדה" ורשת יוגורטיות בפריסה ארצית. נענתי להצעה בחיוב וכיום אני מנכ"ל של שתי חברות- "יוגורט עין גדי בע"מ" ו"קפה עין גדי בע"מ".
לאחר שקיבלתי על עצמי את התפקיד, חשבתי שהדבר יסגור בפני דלתות בענף המלונאות אך להפתעתי הרבה קיבלתי הצעה של תפקיד בכיר- סמנכ"ל מלון שמונה 607 חדרים בים המלח. כמובן שמאחר שקיבלתי על עצמי את תפקיד המנכ"ל של החברות הנ"ל סירבתי באדיבות.הלימודים במכללת רימונים טבריה תרמו לי רבות באופנים שונים ופתחו בפני אפשרויות חשיבה שונות ומגוונות במגוון תחומים.
ביזמות העיסקית למדתי לזהות עסקאות משתלמות ולהקים מקום מהיסוד.
דוקטור רוני קליין לימד אותי בדרכו המיוחדת צניעות מה היא.
הגברת מיכל בן שאול לימדה אותי להעלות את רעיונותיי על הכתב.
גילה בן מרגי מנהלת המכללה לימדה אותי להיסתכל בדרכים שונות על סיטואציה אחת ופיתחה את דרכי החשיבה שלי.
ברוריה הספרנית לימדה אותי שאין מידע שאי אפשר לאתר ולמצוא.
קטיה המורה למשק בית לימדה אותי כל מה שצריך ומעבר על ניהול משק בית ומלון, וארוסתי מודה לה על כך מקרב לב.
השף דוד מגן לימד אותי שלמות מה היא ופתח בפני את הדלת המשמעותית ביותר לסלילת דרכי להצלחה.

ולבסוף את מרי היקרה שלי- את לימדת אותי את הדבר החשוב מכל- לעולם לא לוותר על אף אדם, כי כל אחד יכול להצליח, ואני היא הדוגמא האידיאלית.
במעמדי היום אני בוחר "תלמיד כמוני" ומוביל אותו להצלחה.