שף עמוס ארז רכז מגמת קונדיטאות

בוגר לימודי קונדיטאות בתדמור, , מוסמך משרד הבריאות "נאמן תברואה". בעבר – מדריך בתדמור, שף קונדיטור בגלי כנרת טבריה, עוסק בהוראה ומרכז את מגמת הקונדיטאות במכללת רימונים. זכה בתחרות קונדיטורים באוסטריה במדלית זהב, בוחן בכיר במשרד התמ"ת. ביצע פרוייקטים בקונדיטאות בחו"ל : כאורח שגרירות ישראל בסין, וכאורח הסוכנות היהודית בקהילת טולסה, אוקלהומה, ארה"ב. מומחה לאפיית לחמים, קינוחים, עוגות ראווה ושוקולד.
דרגת הסמכה:
שף קונדיטור, סוג 1 בקונדיטוריה