הסגל שלנו

סגל המכללה

סגל המכללה
סגל המכללה




הנהלה

כהנא גילה

מנהלת מכללת רימונים ותיכון קולינרי רימונים

בעלת תואר ראשון במזרחנות, לימודי תואר שני במינהל חינוכי . תעודת הוראה ורישיון הוראה. מרצה בנושאי – ניהול, מלונאות, שירות,

מימון טלי

רכזת פדגוגית , מערכת ותוכניות לימודים , מזכירה.

חג'בי מרי

מנהלת מגמת מלונאות ומשק במכללת רימונים.

בעלת תואר ראשון במדעי החברה במכללת עמק יזרעאל .

בוגרת קורס מלונאות במכללת אילת.

מרצה בנושאים: מלונאות ,פקידות קבלה ,תורת השירות והתוכנות המלונאיות.

יועצת לימודים.

רחמים חגית

רכזת קורסים עסקיים מחלקת שיווק ויועצת לימודים.

סבג נחמה

מנהלת חשבונות

רכזת מדור שכר לימוד

מאיר בן חמו

אב הבית

רחמים חגית

רכזת קורסים עסקיים מחלקת שיווק ויועצת לימודים.

ד"ר רונן שי

התמחה בניהול בכיר של בתי מלון במהלך 30 השנים האחרונות.

בעל ניסיון עשיר כמנכ"ל בארצות הברית ברשתות בינלאומיות הייאט והילטון.

וברשתות בארץ כישרוטל  ,פתאל,רימונים

מרצה באקדמיה במכללת כנרת ובאונבריסטת בן גוריון בתחום התיירות והמלונאות ומנהל עסקים.

מרצה במכללת רימונים במגמת "מלונאות ותיירות" עתודה ניהולית  בתחומים: יסודות הניהול, ניהול משאבי אנוש , שיווק .

חובב מושבע של גולף טניס וכדורגל.

שף כהן יורם

רכז  מגמת אומנות הבישול

בעל ניסיון עשיר כשף בבתי מלון

מרצה באומנות הבישול


אלברט דיין

מרצה לאתרי תיירות במסלול לימודים "מלונאות ותיירות "עתודה ניהולית

בוגר  תואר  בתולדות ישראל- האוניברסיטה הפתוחה

בוגר תואר שני בתלודות ישראל- אונבריסת חיפה

בוגר קורס מדריכי טיולים לחו"ל – אוניברסיטת חיפה

מורה לשל"ח ,היסטוריה ותנ"ך  בתיכון


לבוביץ  נילי

בעלת  תואר  ראשון  במדעי המדינה והתקשורת

בעלת תעודת הוראה התמחות בתקשורת .

מנחה ומרצה בתחום תקשורת בינאישית .

מאמנת לתקשורת לשיפור במערכות יחסים.


ויסמן לובה

בוגרת אוניברסיטה לרפואה בחו"ל

מתמחה בתחום רפואה מונעת

MA בהוראת המדעים .

בוגרת מכללת רידמן בתחום תזונה טבעית וטיפולי מגע.

מרצה בתחומים הבאים: אנטומיה ופיזיולוגיה ,תזונה .


דבי גלר

מרצה  לאנגלית

בוגרת תואר ראשון  ותעודת הוראה באנגלית ובחינוך  על יסודי

בעלת ניסיון של 16 שנה בלימוד אנגלית

בזמנה הפנוי יוצרת בקרמיקה


ארז עמוס

שף קונדיטור

בעל ניסיון עשיר בתחום הקונדיטאות בארץ ובעולם

שימש כשף קונדיטור בבתי מלון בישראל

כיום ראש מגמת קונדיטאות במכללת רימונים


שף רוזנברג מאיר

ראש מגמת אומנות הבישול

בעל תואר ראשון במדעי החברה במכללת עמק יזרעאל.

שף סוג 5 בוגר תדמור ,חבר נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות בבישול ובקולינאריה.

בעל 7 מדליות בינלאומיות.

מרצה בנושאים הבאים: אומנות הבישול ,ניהול מזון ומשקאות, תורת התפריט, ניהול הפקת אירועים ,ביקורת מזון ומשקאות, יזום והקמת מסעדות.


שף טרטקובסקי בוריס

בעל הסמכה סוג 5

ניסיון עשיר כשף בתי מלון בישראל  ובעולם

מנהל פרויקטים בתחום המזון.

מרצה באומנות הבישול .
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף פלנר-רוברג תמי

שף קונדיטור, מחנכת כיתה ומרצה לתזונה

דרגת הסמכה: שף קונדיטור.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

ראדי תלחמי

בוגר אוניברסיטת חיפה בניהול מלונאות

מלונאי מזה כ35 שנים בתפקידים שונים : מנכ"ל מלון ,מנהל אגף חדרים.

מרצה בתחום ניהול משק.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

צפריר קינן

בעל תואר ראשון בראיית חשבון באוניברסיטת חיפה .

תואר שני בהתמחות מימון ,בנקאות ושוק ההון באוניברסיטת מנצ'סטר.

מרצה במכללות אקדמיות וחוץ אקדמיות במגוון מקצועות פיננסיים: חשבונאות, ניתוח דוחות כספיים, תמחיר ותקציב

בעל משרד למתן שירותי פיננסי .

מרצה בתחום יזמות עסקית

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף דהדי יפתח

בעל הסמכה סוג 5

בעל ניסיון כשף בבתי מלון ומסעדות

מומחה במטבח הבנלאומי

מרצה באומנות הבישול ותברואת מזון

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

שף ליפשיץ טטיאנה

מומחית בסושי וקישוטי פירות וירקות

מדריכה באומנות הבישול , סושי וקישוטי פירות .