גנאדי מנוסיס

גנאדי מנוסיס
סיימתי את לימודיי כבוגר מכללת רימונים במסלול אומנות הבישול לסיווגים – 1, 2 3 וקורס הסמכה לשפים-סוג 5 .עבדתי כשף במלון יערות הכרמל, וגם בחמת גדר.

כיום אני מנהל שירותי מזון, מרכז רפואי קפלן, רחובות ואני שף מדריך במכללת רימונים , בשלוחת המכללה באשקלון.

תפקידים ציבוריים :

  • מנכ"ל איגוד השפים הישראלי.
  • יועץ קולינארי של מסדר אבירי הגריל, ומנהל תחרויות לשפים צעירים במסדר זה.
  • שליח משרד ראש הממשלה למדינות חבר העמים בנושאי אוכל ישראלי.