רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
רימונים
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
    • המגמה הקולינארית

      • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
      • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
      • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
      • קונדיטוריה לימודי ערב
      • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
      • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
      • קורס אפיית לחמים
      • סדנת אפיה
      • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
      • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
      • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
    • מגמת ניהול

      • לימודי מלונאות
      • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
      • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
      • קורס מזכירות רפואית
    • ביוטי סקול

      • קוסמטיקה – סוג 1
      • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
      • קורס בניית ציפורניים אומנותית
    • תיכון קולינארי

      • תיכון קולינארי
    • מפעילי בריכות ואיכות מים

      • מפעילי בריכות שחיה
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
  • דף בית
  • המכללה
    • אודות מכללת רימונים טבריה
    • חזון המכללה
    • הנהלת המכללה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • השכרת כיתות במכללת רימונים טבריה
    • גלריית תמונות
  • הסגל שלנו
  • חדשות ואירועים
    • חדשות
    • אירועים
  • תחומי לימוד
  • מידע למועמדים
    • מידע כללי
    • כיצד נרשמים?
    • סל הטבות לסטודנטים
    • מעונות סטודנטים
    • הטבות לחיילים משוחררים
    • טופסי הרשמה
    • מתקני המכללה- התשתית המקצועית
    • סטאג' והתמחות מקצועית
    • יעוץ אישי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
  • מידע לבוגרים
    • מידע לבוגרים- כללי
    • קשרי גומלין בין הסטודנטים, הבוגרים, צוות ההוראה והקהילה
    • מספרים עלינו
  • צור קשר
ניהול מזון ומשקאות ומסעדות

בפיקוח ובשיתוף משרד העבודה האגף להכשרה מקצועית

ניהול מזון ומשקאות ומסעדות

סגל המגמה
מטרות התוכנית:

תוכנית הלימודים ניהול מזון ומשקאות ומסעדות מאפשרת לימודי התמחות ברמה גבוהה במקצועות מסעדנות משקאות ואומנות הבישול בהיבט מקצועי רחב.

מסלול זה מקנה , מחד , ידע מעמיק בתחומים קולינאריים מגוונים , ומאידך , הכרות יסודית עם עולם המסעדנות , ביקורת מזון ומשקאות , ניהול בארים ותורת היינות וכן הפקת אירועים.

הלימודים כוללים התמחות עיונית ומעשית וכן מקצועות ניהול ברמה אקדמית , כפי שנדרש מכל מי שרוצה לעסוק בניהול עכשווי בתחום תעשיית המזון.

למי מיועדת התוכנית?
  • לכל מי שעובד בתחום מזון ומשקאות:
    אקונומים , מסעדות , חדרי אוכל , אולמות אירועים , בארים, בתי קפה חברות קייטרינג , בתי מלון , בתי חולים , מוסדות לקשישים, בעלי ניסיון מקצועי בתחום המעוניינים לרכוש השכלה מקצועית מעודכנת.
  • חסרי ידע מקצועי בתחום המעוניינים להכשיר עצמם למקצוע.
  • בעלי 12 שנות לימוד (בגרות חלקית לפחות).
  • אנגלית ברמה טובה.
  • מבחן כניסה.
  • ועדת קבלה – ראיון אישי.
מתכונת המסלול:
  • הלימודים יתפרסו על פני 10 חודשי לימוד.
  • יומיים בשבוע בין השעות 08:00-15:00 , ו- 16:00-21:00 , וכן ימי לימוד מרוכזים לפי תוכנית שונה מסימסטר לסימסטר.
  • הלימודים כוללים קורסים ברמה אקדמית וקורסים מקצועיים.
  • הלימודים כוללים לימודים תיאורטיים ולימודים מעשיים.
  • המסלול כולל התמחות מעשית – סטאג' של 160 ש"ל
נושאי לימוד נבחרים:
  • מבוא - עולם המסעדות – תרבות האוכל , מסעדות ב 2005 , מבנה המסעדה , סיפורי הצלחה.
  • אומנות הבישול עיוני ומעשי – לימוד מעשי מהשפים המובילים בארץ.
    קניה וטיפול בבקר , בעוף ובדגים.
    מנות אחרונות – קניה , הכנה והגשה. הכרה בערכן להגדלת פוטנציאל המכירות של המסעדה.
    עיצוב והגשת מנות במסעדה.
    תכנון וניהול צוות הטבחים.
  • מבוא לתזונה ולתברואה.
  • הקמת מסעדה חדשה – קונספט , תכנון ובניית תפריט , בדיקת כדאיות, עיצוב , מטבח וציוד , זרימת עבודה , מיחשוב.
  • תדמית שיווקית - בניית תוכנית שיווקית , יצירת תדמית ומותג , פרסום ויחסי ציבור.
  • היבטים משפטיים - אישורים ורישוי עסקים.
  • תפעול מסעדות
  • ביקורת מזון ומשקאות - תמחור וניהול מלאי , עלות מזון בתפריט.
  • ניהול באר ויינות - ושילובם בפעילות מסעדות , חדרי אוכל ואולמות ארועים.
  • הפקת אירועים
  • משאבי ניהול.
  • מבוא לתורת המלונאות והאירוח.
  • ניהול עסקי – ניהול רווחי , דוחות פיננסיים.
  • סיורים מקצועיים.
  • סטאג'.
שכר לימוד:
13,800ש"ח , בתשלומים.
תעודת סיום:

לעומדים בדרישות הלימודים תוענק תעודת גמר: בוגר מסלול:
"ניהול מזון משקאות ומסעדות".

  • המגמה הקולינארית
    • אומנות הבישול לימודי טבחות סוג 1
    • לימודי בישול טבחות בלימודי ערב
    • לימודי קונדיטאות/ מגדנאות- סוג 1
    • קונדיטוריה לימודי ערב
    • לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2
    • לימודי שף – אומנות הבישול סוג 5 מסלול הסמכה לשפים
    • קורס אפיית לחמים
    • סדנת אפיה
    • "פותחים שולחן" בישול לחובבים
    • עיצוב ופיסול ירקות פירות וקישוטי מזון – carving
    • קורס נאמני תברואה, היגיינה ובטיחות מזון של מטבחים במוסדות, אולמות, בתי קפה ועוד
  • מגמת ניהול
    • לימודי מלונאות
    • לימוד ניהול משק, אירוח ואישפוז סוג 1
    • ניהול מזון ומשקאות ומסעדות
    • קורס מזכירות רפואית
  • ביוטי סקול
    • קוסמטיקה – סוג 1
    • קורס פדיקור מניקור – פדיקור מקצועי מתקדם
    • קורס בניית ציפורניים אומנותית
  • תיכון קולינארי
  • מפעילי בריכות שחיה
אודות מכללת רימונים

מכללת רימונים הינה מוסד מוביל בלימודי מלונאות, אירוח, הסעדה ומזון ומאז הקמתה הכשירה יותר מ 8000 בוגרים במגוון מסלולי לימוד: מינהל מלונאות , ניהול משק , אומנות הבישול , קונדיטאות , קורסי הסמכה לשפים, הפקה ועיצוב אירועים, ברמנים ועוד…

עקבו אחרינו:)
  • Facebook
גלרייה
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד